1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 brak obrazu, brak błędu, jest dźwięk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez willox125, Czerwiec 28, 2012.

  1. willox125

    willox125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Cieszyn
    Siemka
    Mam problem ze swoim x-em, otóż po uruchomieniu konsoli nie mam obrazu, za to dźwięk działa bez problemu, a sam klocek włącza się poprawnie (zielone diodki).
    Konsola sprawdzana na 2 kablach, monitorze i tv. Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. majster323

    majster323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    157
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  4. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie wprowadzaj ludzi w błąd kolega mam zimne luty pod GPU własnie przez takich magików którzy nie mają pojęcia i piszą że to jest ANA/HANA.
    99% błędów konsoli to połączenia BGA pod GPU .
     
  5. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    konsola nadaje sie do wywalnie do kosza. Żadna naprawa takiej konsoli nie jest opłacalna !!!
     
  6. willox125

    willox125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Cieszyn
    no cóż ja jednak spróbowałem i pomogła zmiana pasty na gpu i cpu :encouragement: chociaż pewnie i tak problem kiedyś powróci
    Temat do zamknięcia
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pomogło dokrecene radiatorow nie pasta. Wroci bardzo szybko

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum