1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 brak obrazu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dcskate, Grudzień 25, 2009.

  1. Dcskate

    Dcskate Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałbrzych
    Dostalem pod chinke xboxa 360 arcade 2009r. podlaczylem do telewizora i nie ma obrazu ani dzwieku. Kiedys moj kuzyn przyjechal z x'em i dzialalo normalnie



    ps.Ostatni mialem rroda ale tylko jednorazowo czy cos to znaczy ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ark16

    ark16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    łódzkie
    A jakim kabel podłączyłeś ? Rrod nie oznacza odrazu najgorszego ( jeśli masz płyte Jasper), mógł się np poluzować kabel i wywalił błąd.
     
  4. Maly1920

    Maly1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chorzow
    A załączyłeś telewizor ? :D
    Tak na poważnie to jakim Kablem podłączałeś ?
    Jeżeli to z winy X'a to mam nadzieje ze masz gwarancje :yeye:
     
  5. Neqiu

    Neqiu Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    UK
    odlacz wszytkie kable podlacz na nowo jesli ni dziala moze kabel jest wadliwy :(
     
  6. Dcskate

    Dcskate Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałbrzych
    co do kabla do sie nie znam ma 3 wejscia

    kabel nie jest wadliwy bo podlaczylem pod monitor i glos jest ale obrazu tez nie ma ale to stary monitor mozliwe ze wejscie ma zepsute
     
  7. Neqiu

    Neqiu Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    UK
    no chyba Zadzwon do ms albo idz na gware
     
  8. ark16

    ark16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    łódzkie
    Jeśli możesz to podłącz pod inny sprawny TV, jeśli nie będzie pozytywnych rezultatów to M$.
     
  9. m1chau

    m1chau Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.

    Również mam problem z obrazem.

    A więc tak na początek :

    Podłączyłem czincze do DVD (LG) wybrałem odpowiedni tryb na DVD żeby mógł być dźwięk w tym przypadku jest to tryb ( PORTABLE ) włączam konsole a tam tylko sam dźwięk. :| Jeżeli wyłączę DVD . Wtedy natomiast jest obraz lecz nie ma dźwięku :| Wie może jak to naprawić by był dźwięk i obraz przez DVD ?
     
  10. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Dobrze wszystko podłączyłeś. Sprawdzi wszystko w instrukcji obsługi i w szybkiej instalacji konsoli dostałeś to w pudełku tam jest wszystko opisane ze zdjęciami :) tylko jak wszystko podłączysz to włącz telewizor . :)
     
  11. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek


    Podłącz konsole pod telewizor, jak wyobrażałeś sobie granie w gry gdy konsoli nie podczepiłeś pod telewizor. . :)


    PS. Przepraszam za dwa posty ale dopiero ten zobaczyłem :) .
     
  12. Sientek

    Sientek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam tak samo ale jak mam przy kablu przestawiony "cypelek" na LCD to tak mam jak Ty.... Jak zrobię na TV to działa elegancko.... Zobacz czy masz na TV czy na LCD może to Tobie pomoże. Pozdro.
     
  13. m1chau

    m1chau Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok zrobiłem to po swojemu :D

    Xboxa podłączyłem pod EUROzłącza. A dźwięk z telewizora podłączyłem do DVD :) i hula jak narazie :) Dzięki za fatygę macie "+" u mnie :)
     
  14. Beertual

    Beertual Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czesc, mam troszke podobny problem, podczas gry w mojego xboxa nagle zaciął się obraz i wyskoczył RROD. Teraz jak podłączam konsole wogóle nie ma obrazu, a chyba powinien być jakiś napis informujący mnie jaki błąd mi wyskoczył ??
    Pomoże ktoś ;d ?
     
  15. Sientek

    Sientek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    RROD cztery czy trzy diody świeciły????.
     
  16. Beertual

    Beertual Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    trzy
     
  17. Sientek

    Sientek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi się wyświetliły 4 czerwone diody ale to mi się kabel odłączył całkowicie od xboxa. Tak to nie wiem co się mogło stać.
     
  18. errorek3

    errorek3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Berrtual, nie masz rroda, ale masz cos podobnego ;D
    i tak nie mozesz grac, z tego co wiem to popsul sie jakis uklad, ale moge sie mylic
    slij do microsoftu, a jak ne to na iksboks.eu naprawiaja blad: brak obrazu za 150 z tego co pamietam
    pozdro
     
  19. Beertual

    Beertual Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gwarancji już nie mam, jak mógłbym sam to naprawić ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum