1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 brak obrazu

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ghost131, Marzec 20, 2009.

  1. ghost131

    ghost131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Wiem ,że ten temat był wałkowany , ale mam jeszcze kilka pytań,
    Więc grałem dziś w Gears of War 2 i nagle zauważyłem ,że część tekstur jest zielona, potem zacząłem się bawić kable a ,gdy chciałem włączyć xbox'a ponownie już był czarny ekran.
    1.Czy da się temu zaradzić oprócz wysłania do serwisu?
    2.Czy jak kupię inny kabel np.HDMI to coś zmieni ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Sprobuj odłączyć i podłączyć kabel od tv w x'ie!
     
  4. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
  5. Qucek

    Qucek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    też mam ten problem i czy jak kupie nowy kabel to bedzie dzialac ? wyciagalem kable i nic
     
  6. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    wyciągałeś te stone kabla która jest wsadzona w tv czy w xbox?
     
  7. Qucek

    Qucek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    jedna i druga bo kabel do tv mam czincze z przelaczka na euro zlacze ale czincze tez wyciaglem juz i podlaczalem przez nie
     
  8. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    to nie mam pojęcia co może być nie tak!
     
  9. ghost131

    ghost131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    właśnie wyciągałem i nic :/
     
  10. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    chip hana?chyba tak sie nazywa,ostatnio ktos mi o nim mowil;]
     
  11. ghost131

    ghost131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    włączyłem konsolę po 1h i obraz był potem wyłączyłem i już go nie było
     
  12. Cammi4l

    Cammi4l Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podepnij konsolkę kablem HDMI, zadziała napewno.
     
  13. ghost131

    ghost131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    na pewno ?? miałeś coś takiego ??
     
  14. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    ja miałem kiedyś podobnie, grałem w bully i nagle cały obraz zrobił się zielony później czarny i tak pozostało, to sprzedałem na allegro, i gościa co ode mnie kupił spytałem się czy naprawił, a on odpowiedział, że jakoś wygrzał, zmienił paste termprzewodzącą i jeszcze jakiś tam tuning z chłodzeniem z wentylatorami i mówi, że mu działa
     
  15. ghost131

    ghost131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    aha. widziałem filmiki na youtube ,ale się trochę boję ,więc został mi tylko serwis za 150zł ?
     
  16. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Serwis nic innego nie pomoze .
     
  17. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ja miałem dokładnie tak ze ekran był zielony! A akurat przed tym przestawiałem konsole!
    Wiec odpiąłem i podpiąłem kable i wszystko zadziałało!
     
  18. ghost131

    ghost131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    kabel hdmi może coś dać ? może to wina wejścia ?
     
  19. nixon

    nixon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na 90% to nie jest wina kabli, telewizorów itp tylko konsoli. Miałem to niedawno grałem w halo wars i kolorki zaczęły się zmieniać po czym miałem czarny ekran i dźwięk....

    Udało mi się to naprawić trochę dziwnym sposobem ale działa:) tylko konsole mam rozebrana zaraz napisze ocb ale najpierw sposób

    Ściągasz radiator z gpu, dajesz nowa pastę, uruchamiasz x`a na 30 min, wyłączasz go i czekasz aż ostygnie i powinno działać przynajmniej tak było z moja konsolka. Tylko że po złożeniu jej do kupy działa trochę i to samo. Teraz leży otwarta bez obudowy i wszystko ok. Najprawdopodobniej jest to przez grzanie sie gpu
     
  20. mMichaKk

    mMichaKk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja z kolei przez normalny kabel nie mam obrazu a dzwięk jest, PRZEZ HDMI MI WSZYSTKO DZIAŁA
     
  21. Szafa2112

    Szafa2112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Słuchajcie potrzebuje pomocy... mam problem z brakiem obrazu i dzwięku na moim tv dh ready po podłączeniu x360
    podłączam go przez kabel HDMI... nie działa na obydwu złączach a mam w nim dwa
    wczesniej grałem na Monitorze lcd 19 calowym, na monitorze działa a na tv nie trybi
    o co moze chodzic? próbowałem juz różnych kabli HDMI więc probem nie tkwi w tym
    Próbowałem także na monitorze zmieniac rozdzielczości itd. i potem podłączać do tego TV i dalej czarny ekran i brak dzwięku
    a konsola chodzi jak powinna, na tv pisze w obydwu gniazdach hdmi "brak sygnału"
    prosze o pomoc... i z góry sory jakbym powtarzał rzeczy o których była juz mowa

    P.S. dodam ze złącze hdmi w konsoli działa jak nalezy tak samo te standardowe
     
Wczytywanie...

Poleć forum