1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 360 brak połączenia z TV

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kaka_, Kwiecień 6, 2012.

  1. kaka_

    kaka_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam taki mały problem. Włączając konsolę nie mam połączenia z telewizorem. Do tej pory wszystko działało normalnie, a od jakiegoś czasu wyskakuje mi "tryb niedostępny". Wszystkie kable są prawidłowo podłączone, próbowałem kabli zastępczych i wychodzi na to, że są one OK.
    Przeglądałem też ustawienia TV, ale nic nie znalazłem co by naprawiło ten problem. Telewizor mam SAMSUNGA z HDMI, ale w konsoli nie mam wejścia HDMI i jest na zwykłych kablach.
    Macie jakiś pomysł?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. prEDOator

    prEDOator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaki konkretnie model Samsunga? Wiem, że są z tym problemy w modelu 32B450
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  5. kaka_

    kaka_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdzałem na innym TV i dalej to samo, nie wiem co jest grane. Wszystko elegancko chodziło, a tu nagle takie coś się stało.

    EDIT:
    Nikt nie jest w stanie pomóc?

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
  6. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  7. chrisogor21

    chrisogor21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zresetuj ustawienia wyswietlania

    Aby zresetować ustawienia wyświetlania konsoli Xbox 360 do domyślnych ustawień, wykonaj następujące kroki:

    Usuń wszystkie dyski z zasobnika dysków.
    Włącz konsolę off.
    Włącz konsolę. Uwaga: Jeśli korzystasz z konsoli Xbox 360 kontroler Wireless, wyłącz konsolę, naciskając przycisk Guide na kontrolerze konsoli Xbox. Upewnij się, że korzystać z odtwarzacza 1 kontroler, kiedy to zrobić. Gracz 1 kontroler będzie miał lewy górny kwadrant światło świeci.
    Jak konsola uruchamia się, naciśnij i przytrzymaj przycisk Y, a następnie wyciągnąć prawy spust w tym samym czasie.
    Xbox Dashboard resetuje ustawienia ekranu, ustawienia domyślne, a następnie automatyczne ponowne uruchomienie konsoli.
     
  8. kaka_

    kaka_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nie rozwiązało to mojego problemu.
     
  9. chrisogor21

    chrisogor21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak odpalales konsolke to dysku nie podlaczyles ??
     
  10. kaka_

    kaka_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. chrisogor21

    chrisogor21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dysk ma byc odlaczony
     
  12. kaka_

    kaka_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z odłączonym dyskiem też próbowałem i bez zmian.
     
  13. Młody Raperek

    Młody Raperek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No to pewnie zimne luty pod którymś układem :p Reballing cię czeka , pewnie konsola z 2006r :p
     
  14. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czytałeś wszystkie posty kolega pisał że na HDMI a gdzie w 2006 był w xboxie HDMI?
     
  15. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    On pisał ze w TV ma HDMI a w konsoli nie :)
     
  16. xonsox

    xonsox Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  17. Młody Raperek

    Młody Raperek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    "alladyn1204" ja przeczytałem Ty chyba niestety tego nie zrobiłeś . Fakt może być to wina kabla , warto by było sprawdzić na innym , choć najprawdopodobniej tak jak już pisałem zimne luty...
     
  18. kaka_

    kaka_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @ Młody Raperek - no niestety, konsola młoda już nie jest :D

    oddałem do serwisu i powiedzieli, że nie ma obrazu na skutek przegrzania konsoli.. mają z tym zrobić, szkoda tylko, że znów trzeba do niej dokładać :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum