1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 brak sygnału

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kondzio15, Grudzień 12, 2014.

  1. kondzio15

    kondzio15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Chciałem kupić od kolegi Xbox'a pojechałem obejrzeć, odpalił go włączył grę i po chwili grania na ekranie pokazały się kreski w poprzek ekranu i był trochę rozmazany, wyłączył całkiem X'a i włączył ponownie i było już brak sygnału na tv lecz głos był. Odpalany jest na kablu HDMI, mówił że jest nowy, poszedł sprawdzić na drugim TV i to samo. Co może być powodem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Co to za xbox? Jaka data produkcji??
    Jeśli to artefakty to sobie daj spokój...
     
  4. kondzio15

    kondzio15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Daj sobie spokój, bo padnie lada moment...
    Jeśli chcesz kupić fat'a to tylko na płycie JASPER ...od 2009r, albo kup slim'a ..
     
Wczytywanie...

Poleć forum