1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 brak sygnału

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez julek199, Listopad 19, 2010.

  1. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    mam problem z moim xbox 360 a mianowicie gdy włączam telewizor i xbox przez kabel Component to na ekranie pisze brak sygnału . Co to znaczy .proszę o pomoc .telewizor Samsung 37cali seria 6
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    przyciskiem source na pilocie ustaw odpowiednie żródło sygnału dla wejścia do którego masz podpiętego Xboxa.
     
  4. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale tam nic nie wykrywa tak jak by nic nie było podłonczone
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Spruboj po HDMI, inny telewizor/monitor.
     
  6. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Skoro masz wersje premium to masz pewnie kabel hdtv/tv podłącz wszystkie wyjścia typu cinch , czyli rgb (na obrazku zaznaczone kolorem czerwonym ) i przełącz guzik na kablu na hdtv, jak nie ruszy to daj tv i podłącz pozostałe cinch przez adapter na euro (kolor zielony) zmień guzik na tv . Jeżeli nie ruszy to na 80% uszkodzony kabel.

    [​IMG]
     
  8. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jest taka mozliwosc ze uszkodzony kabel
     
Wczytywanie...

Poleć forum