1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 cod mw 2 - pomocy z patchowaniem gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wiewior996, Maj 17, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. wiewior996

    wiewior996 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Posiadam xboxa 360 przerobionego na lt+ , ściągnołem call of duty modern warfare 2 nagrałem ale nie działa?
    Po włożeniu plyty do napedu wyskakuje czarny obraz i nic sie niedzieje?
    Szukałem troche i wiem że musze to spatchować ?
    Ale jak mam to spatchowac i skąd moge pobrać patche ?
    Bardzo prosze o pomoc jezeli to juz bylo to przepraszam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dimol

    Dimol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    Przepuszczasz obraz przez abgx.
     
  4. wiewior996

    wiewior996 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Dimol

    Dimol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    No przepuszczasz obraz przez abgx, on dogrywa Ci patch ap (musisz śledzić logi programu) i nagrywasz na płytę. Jeżeli ściągnąłeś polską wersję, może być problem z patchem.
     
  6. wiewior996

    wiewior996 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam angielska ;]
    A jak to bede widial w logach ze on to dogrywa?
     
  7. Dimol

    Dimol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    Przepuść obraz przez abgx i wrzuć tutaj log, zobaczymy :p
     
  8. wiewior996

    wiewior996 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra juz umiem Dziekuje za pomoc


    // prosze o lock
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum