1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Core można grac bez kart pamięci i dysku twardego ???

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wesoly92, Październik 27, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. wesoly92

    wesoly92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć mam pytanie tak jak w temacie czy da sie grac w gierki bez tych dwóch rzeczy?? niemoge sam sprawdzic bo jeszcze niemam konsoli bede miał za kilka dni z góry dzieki za odpowidz ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    da się ale taka gra nie ma sensu. większość gier bez profilu się może nie włączyć.
     
  4. wesoly92

    wesoly92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki za info ;) wiem ze nie ma sensu ale narazie bd musiał przez kilka dni radzic sobie bez tych aksecoriów
     
  5. wesoly92

    wesoly92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    teraz do już...


    TEMAT DO ZAMKNIECIA
     
  6. MiK

    MiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Użyj pendrajwa/telefonu/mp3/mp4 jako dysku/memorki.
     
  7. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Najprostszy pendrive musi być nawet 512 MB bo nawet nie zapiszesz gry.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum