1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Core

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez matix755, Luty 16, 2009.

  1. matix755

    matix755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Czy to prawda że każdy Xbox 360 Core może się przegrzać do takiego stopnia że może coś się spali i nie obejdzie się bez serwisu M$ :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mati09

    Mati09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie każdy ale jak masz zamiar kupić to najlepiej PREMIUM albo chociarz Arcade.
     
  4. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Moze odrazu sie coś spali ? Core to wersja 90nm 90nm (Xeon) . Jak już to wyrzuci rroda i sie bez serwisu nie obejdzie .
     
  5. maroko freestyle

    maroko freestyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    1020
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    36
    Miasto:
    Złote Przedmieście
    core już nie produkują, a używek nie opłaca się kupować ( ofc core )
     
  6. matix755

    matix755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja już właśnie kupiłem teraz przez własną głupotę będę grał na śmieciu który może się zepsuć i na dodatek bez gwaranci.

    Koleś który sprzedał napisał że to chyba PREMIUM :/
    jak coś konsoli jeszcze nie mam więc nie mogę sprawdzić czy to core lub PREMIUM

    ps. nie wiem czy nie skorzystać teraz z prawa EU do możliwości zwrotu za kupionego tworu w ciągu 2 tygodni

    ps2. Czy wszystkie core mają białą obudowę dvd?
    bo na zdjęciu widać LINK że ta obudowa nie jest biała tylko ma kolor jak w xbox 360 PREMIUM
     
  7. shanticlear

    shanticlear Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    matix755, tak to raczej jest premium.
    no chyba ze koles jest taki inteligentny, ze kupil faceplata z premium :D
     
  8. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Chyba Core, bo w Core był pad, który miał ciemno-szare gumki na padzie...
     
  9. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    Core miał przewodowego pada, to po 1.
    Po 2. To mój pad z Core'a jest identyczny jak ten, który kupiłem osobno.
    Po 3. To na 99% Premium, wirelles pad + tacka od napędu jest chromowana.
    po 4. To czy Core czy Premium nie ma żadnej różnicy, konsole są IDENTYCZNE i nie rożnią się niczym a w szczególności awaryjnością, nie wiem kto wymyślił głupotę, że Core jest najbardziej awaryjny ( mowa o konsolach 90/90nm ).
     
  10. prolo3

    prolo3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bia
    Core bo to dvd jest za ciemne : powinno być srebrne jak jest premium a jest lśniąca czerń . Poza tym nie widzę wystającego HDD co oznacza 95% core ale nie powinno cię to martwić ponieważ wersję (core, arcade, premium lub elite) oznaczają tylko wyposażenie konsoli - sama konsola niczym się nie różni :)
     
  11. manhunt13

    manhunt13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Inowrocław
    Ch*j nie Core za przeproszeniem. A ty prolo weź idź spać lepiej bo późno bo herezje siejesz. Gdzie ty widzisz czarną tackę? Jest srebrna i odbija otoczenie. A HDD mogło być sprzedane osobno. Ta konsola to Premium co nie zmienia faktu że liczy się najbardziej w jakich technologiach są wykonane procesory i jaka jest ver. płyty głównej :]
     
  12. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów

    głupoty piszesz z lśniącą czernią, a hdd mógł wyjąć, a tak to masz racje sama konsola się nie różni czy to core arcade czy premium, mowa tu o 90nm na 90nm, ale mogą się troche różnić, są dwie płyty 90nm na 90nm, xenon i zephyr
     
  13. blackhat156

    blackhat156 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Wyglada na premium ale jak dojdzie to luknij czy ma wejscie HDMI bo Core rzadne go nie posiadaly przez co mogly tylko jechac na 1200i MAX (z tego co pamietam)
    dodam ze Core mialy przewodowe pady i byly sprzedawane bez HDD i karty pamieci.
    To terz napewno nie arcade bo arcade ma szary pasek na pdzie szorstki w dotyku.
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To będzie stara konsola zapewne, takie pady były w starych modelach xenon
     
  15. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    Pady nie różnią się niczym, NICZYM. Ludzie piszecie głupoty, jak ktoś nie wierzy to zapraszam do mnie - sami się przekonacie.
     
  16. CwK Bialy

    CwK Bialy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    266
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin
    Ja mam wersję Core. Od prawie 2 lat nie miałem z nią ŻADNEGO problemu. Ani razu nie była w serwisie. Nic się nie przegrzewa, nie zawiesza. Działa idealnie. Jedyny minus, to to, że nie ma wyjścia HDMI, ale component sobie radzi :)
     
  17. prolo3

    prolo3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bia
    :p a tam, stare premium też mogą mieć 90nm
    Poza tym czy to takie ważne? Powtarzam! Premium To tylko wersja tej samej konsoli (różne wersje płyt głównych w zależności od daty produkcji) więc bardziej powinno cię interesować data produkcji a nie wersja wyposażenia skoro niema HDD - wyposażenie jest niekompletne więc możecie sobie to nazywać 1/2 premium.
     
  18. Shogun

    Shogun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowa Huta

    nie do końca głupotę core już nie są produkowane od dawne więc mają stare procki lubiące rroda ;>
     
  19. blackhat156

    blackhat156 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Co do padow jest roznica miedzy Premium a Arcade. Premium w standardzie ma sliski pasek a arcade szorstki wiem bo sprawdzilem nazywym przykladzie. A co do ruznic to konsole same w sobie poza core niczym sie nie roznia. Cor nie ma HDMI i to jego roznica. Tu trzeba patrzec bardziej na roznice plyt glownych w konsoli jaka technologia core maja ta najstarsza co podobno lubi roda ale smiem troszke watpic czy napewno jest az tak awaryjna.
     
  20. Kabosh

    Kabosh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2008
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    oj uwierz, jest. Nawet na falconach zdazaly sie rody chociaz juz bardzo malutko. Ciekawe jak bedzie z jasperem. W kazdym badz razue core swojego czasu nie byl taki zly, mimo iz na obecne czasy to wiocha, ludzie jakis czas temuy go kupowali jak wyszly nowe wersje bo cory drastycznie poszly w dol. poza tym, mozna bylo dokupic sobie wejscie hdmi, i wtedy juz miazdzylo :p
     
  21. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ja Kupiłem na allegro core i pad różnił się. Pasek szary był bardziej taki błyszczący. Taki jak tu na zdjęciu
     
Wczytywanie...

Poleć forum