1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 czy podłącze?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Marinox, Luty 5, 2010.

  1. Marinox

    Marinox Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam otóz mam telewizor: Sony Trinitrion KV-25X5k i mam pytanie czy podłączę Xboxa 360 do tego telewizora?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    oczywiscie, przez euro.
     
  4. Marinox

    Marinox Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    I czy jakość będzie tragiczna?
     
  5. livingfear

    livingfear Guest

    Full HD
    Raczej nie osiągniesz na tym telewizorze:)
    Czy tragiczna...?
    Powiem tak.
    Ja kupiłem pierwsze xboxa 360.
    wcześniej miałem podobny zwykły telewizor kineskopowy.
    Gdy podłaczyłem do niego X'a
    to niestety,musiałem zainwestować parę tysięcy i kupić
    tv Full HD.:)
    Jakość,grafika jaka się prezentuje na takim telewizorze kineskopowym jest poprostu nie wiele lepsza niż jakbyś podłaczył pierwszą edycję XBOXA.
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie zartuje, na dobrym kineskopie jakosc jest bdb, o wiele lepsza jak x1 czy ps2 :) Ja gralem na kineskopie prawie rok i nie narzekalem ;)
     
  7. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Zgodzę się z przedmówcą, zależy jaki tv. Ostatnio byłem u kolegi i podłączyliśmy do zwykłego małego telewizorka z eurozłączem (niecałe 20cali miał)... I obraz wyraźny, ładne kolory tylko trochę rozmyty... Ale w Grida się dało grać :p
     
  8. Stopa

    Stopa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie będzie na co narzekać. Będzie dało się grać. Jedyny minus to brak HD.
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Obraz nie będzie aż tak tragiczny, ale radzę zainwestować w najtańszy TV LCD HD i podłączyć konsole kablem HDMI wtedy uzyskasz obraz :)
     
  10. spaghetti

    spaghetti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łomza
    Obraz jest prawie taki sam jak na HD;D
     
  11. drag_op

    drag_op Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milicz
    Ja mam 4ty miesiąc podłączonego XBOXA pod Daewoo 29 cali kineskop i jakość jest nawet ładna ale na kablu Euro a nie na tym oryginalnym który dostałem do konsolki.
    Na oryginalnym obraz był jakby nieostry.
     
  12. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    na kineskopie jezeli masz sony 100hz super widac, naprawde
     
  13. Marinox

    Marinox Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dziękuje za odpowiedzi i czy do konsolki musiałbym jeszcze dokupić jakiś kabel?
     
  14. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie nie musialbys chyba ze chcialbys miec dobra jakosc obrazu za niska cene to kup kabel vga za 20 zl i podlacz do monitora od komputera ja takiego kabla uzywam +przejsciowka do monitora i do glosnikow i gram sobie w rozdzialce hd ready(1280x720) a monitor mam crt(kineskopowy)

    Edit: Masz linki do kabli i przejsciowek
    Kabel vga: http://allegro.pl/item900403964_kabel_xbox_360_vga_hd_av_lcd_crt_xbox360_gold_org.html
    adapter vga zensko-zenski(przydatny gdy masz nie odlaczalny kabel od monitora): http://allegro.pl/item904632655_em_adapter_zensko_zenski_dsub_do_xbox_360.html
    Oraz adapter do glosnikow: http://allegro.pl/item906502431_adapter_rca_chinch_minijack_zenski_konsolex.html

    Edit 2: Znalazlem kolesia co ma kabel i przejsciowki wystawione czyli bys zaplacil za przesylke raz i dostalbys wszystko w jednym terminie: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5266024
     
Wczytywanie...

Poleć forum