1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Dashboard Update 2.0.12583.0 już jest

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez dziend0bry, Październik 17, 2010.

  1. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Wersja BEZ AVATARÓW (tylko zamiast cieni, mamy figurki 3D)
    Jedyna wersja umozliwia częsciowe łączenie z XBL
    To znaczy.. przechodzi przez połączenie, chce pobierać aktualizacje i wywala błąd. Ale to już coś. Przynajmniej mnie zalogowało na tę sekundę.
    Wrzucacie wypakowany folder na pendrive, wkladacie do konsoli i instalujecie.

    http://digiex.net/attachments/downl...date-2-0-12583-0-download-2.0.12583.0beta.rar
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. honor

    honor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nadal nie ma możliwości grania na XBL, więc instalowanie tego to sztuka dla sztuki. Chyba, że ktoś nie gra albo wytrzyma ponad 2 tygodnie bez live'a. W tej chwili najnowsza wersja jaka wyszła to 2.0.12597.0.
     
  4. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Racja. To jest link dla tych, którzy zainstalowali wczesniejsze 'torrentowe bety' a tutaj mozna byc w live chociaz 1 sekunde :) Jakby ktos mial 2.0.12597.0. to linkujcie.
    BTW - a jak będę miał tę 2.0.12597.0 i oficjalna wersja np. tez się okaze tym samym numerem, to zaaktualizuje z pendrive?

    Version - 2.0.12597.0
    Date Released - On or before 2010-11-04[3]
    Description -

    Adds a visual refresh to incorporate elements of Microsoft's Metro design style.
    Adds a motion menu specialized for Kinect under system settings.
    Adds ESPN as an app download via Xbox Live. ESPN is only available in the US and requires an Xbox Live Gold subscription. Certain ISPs do not support the service. ESPN can be limited or blocked entirely.[4]
    Adds Kinect Functionality for Zune, Last.fm, Sky Player
    Updates Zune to have Zune Music and ZunePass Functionality
    New codec for Xbox Live voice chat that improves communication quality.
    New boot screen animation with redesigned Xbox 360 orb and ribbons.
    Improved Netflix integration by enabling to search the entire Netflix catalog from within the console.[3]
    Improved Avatars to 2.0 version with human-like proportions.
    Script that detects all LT firmwares. = Skrypt wykrywa wszystkie firmware LT.
     
  5. honor

    honor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z tego co pamiętam finalne wersje zawsze różniły się numerem od ostatniej BETY. Nie powinno być problemów. Sam też instalowałem kiedyś betę jak wchodziło pierwsze NXE i żałowałem tej decyzji.
     
  6. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
  7. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    No zainstalowalem to mając LT w starej konsoli. Nie dośc że dostałem bana ,na konsoli ktorej nie podpinalem nigdy do internety to przestały mi po tym działać kopie zapasowe.
    Wgrałem 1.6NS i dopiero działa. Nie polecam ;]
     
  8. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Zainstalowałem na konsolę wersję 2.0.12583 NON PUBLIC BETA [No Avatars] posiadam iXtreme LT i "wszystko" działa :eek:

    nie da rady się połączyć z XBL mając wgraną wersję BETA, tak samo było z NXE
     
  9. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    banana też nie dostałeś?
     
  10. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli nie dostałeś bana?
     
  11. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ja na LT nie dostałęm bana a na 1.6 ten dash mi nie działa nie odczyt mi kopii zapasowych;))
    ale mi sie wydaje że to przez to że to BETA;))
     
  12. Nomadsky

    Nomadsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy ktoś może mi dać jakiś nowszy namiar na Dasha który działa, umożliwia granie w kopie zapasowe i jest stabilny... bo mam 2.0.9199.0
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No i dobry masz
     
  14. Jany

    Jany Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Mam problem tego typu, że miałem wgranego beta dash'a. Dziś po włączeniu konsoli wyskoczyło mi okienko pytające mnie czy chce dokonać aktualizacji, nie muszę nadmieniać iż się na ową zgodziłem. Po ściągnięciu całej instalki nastąpił restart i komunikat jaki mam teraz przed sobą jest następujący:

    [​IMG]

    Mam nadzieję, że ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc.

    Pozdrawiam.
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wyraźnie masz napisane co masz zrobić, wsadź aktualizację która miałes zniam tą zainstalowałeś, następnie tą nową.
     
  16. Jany

    Jany Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oczywiście, ze podpinałem peny z innymi dashami ale po tej czynności pokazuje się tylko ikona z napisem "Trwa instalowanie" po czym znów przed oczami mam ten sam komunikat. Bardzo proszę Was o pomoc bo mam w tej chwili bezużyteczna konsole. Pozdrawiam
     
  17. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    przepraszam ale czy mógł by mi ktoś to wytłumaczyć? Mam Xboxa przerobionego na Xtreme LT 1.1 nie podłączam go do internetu i teraz jak bede chcial zaktualizowac konsole do najnowszego Dasha tego co wyjdzie 26 czy ktorego Października to Dostane Bana? nawet jak nie jestem podłączony do internetu i zablokuje mi to przeróbke i nie będę mógł graćw Pirackie gry? Prosze wytłumaczy mi ktoś to.
     
  18. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz

    tak dokładnie tak jak napisałeś. Nie będziesz mógł uruchomić kopii zapasowych.
     
  19. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zmień pendrive jeśli nie pomoże stara aktualizacja jaką miałeś, nagraj update na płytę (według mnie to nie pomoże). Konsola na serwis bo już jej nikt nie pomoże.
     
  20. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Na tej becie nie działają piraty czy wszystkie ?
    Jeżeli oryginały działają na przerobionej konsoli a piraty nie, może M$ zrezygnuje z banowania.
     
  21. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up taaa na 100%
     
Wczytywanie...

Poleć forum