1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 do ~600zł

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Marcin2024, Kwiecień 28, 2010.

  1. Marcin2024

    Marcin2024 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kobylin/Krotoszyn
    Witam! Chcę kupić Xbox'a 360 do 600zł. Jakiego wybrać? Kupić nowego Arcade czy może używanego Premium z dyskiem 60GB za 550zł? Czy jest szansa kupić dobrego Premium'a do 600zł?

    Pozdrawiam Marcin
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jak dobrze poszukasz to znajdziesz dobrego Premium 60 GB w cenie około 500zł z gratisami . A do 600zł to już bez większych problemów powinieneś coś znaleźć .
     
  4. Mlody1305

    Mlody1305 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Popatrz na Allegro tam można wyrwać dobry sprzęt,ja sam kupiłem Acrade za 390 zł prawie nowy.Ja na twoim miejscu bym kupił acrade. :)
     
  5. Marcin2024

    Marcin2024 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kobylin/Krotoszyn
    Szukam i są ale przerobione, a ja nie chcę przerobionej. Przydało by sie żeby była na gwarancji (Rod itp.).
     
  6. SirArczi

    SirArczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Osobiscie kupilbym do tej kwoty ARCADE'a nowego/prawie nowego :) [ JASPERA ]
     
  7. Joy5593

    Joy5593 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bukowno
    ja kupilem Arcade Jasperka grudzien 2009, Reegenerowanego i wsio smiga ! :>
    sam xbox 579 zl :)
     
  8. Marcin2024

    Marcin2024 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kobylin/Krotoszyn
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4562
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Widzę że sprzedający z mojego regionu. Na twoim miejscu kupił bym Jaspera :) Jest tylko gwarancja rozruchowa.
     
  10. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Za 600zł trudno będzie dostać nie przerobionego premiuma jaspera, a tylko jaspery są moim zdaniem warte uwagi.
     
  11. Rudy96

    Rudy96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    292
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    Ta konsola jest o niecałe 2 tygodnie młodsza od mojego X'a, który ani razu się nie popsuł więc mogę Ci polecić Falcona Premium. Użytkownik ma 100% pozytywnych komentarze, więc raczej się opłaca(chyba, że chcesz mniej awaryjnego Jaspera Arcade, kosztem dysku)
     
  12. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Opłaca się bierz tego premiuma od gościa mam z tego samego roku arcade falcona katowałem go po 12h i śmiga
     
  13. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
  14. Zozol

    Zozol Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Raczej jak chcesz nie przerobionego to bierz arcade
     
Wczytywanie...

Poleć forum