1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 do PC ( WiFi -> kabel cross )

Temat na forum 'Artykuły' rozpoczęty przez visor87, Luty 2, 2012.

  1. visor87

    visor87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Witam. Na początku chciałem napisać, że szukam od wczoraj coś na temat mojego problemu niestety nic nie pomaga. Otóż... :

    Od kilku dobrych tygodni mam podpiętego przez kabel cross do Laptopa . Sam laptop bierze sygnał przez wifi. Miałem konto trial. Wszystko śmigało pięknie. Nie miałem problemów. Wczoraj kupiłem golda. Zarejestrowalem kod .. sciagnalem sobie przez X'a youtube.. chwile popatrzylem na dodatki do gier itp. Wyłączyłem wszystko. Dzis rano włączam Laptopa zeby zlapac wifi podpialem z sieciowki kabel do xa. Niestety nie widzial juz kompa.. Walczylem gimnastykowalem sie .. Od kilku minut mam na nowo postawiony WINDOWS7. Udostepnianie internetu z karty sieciowej tej ktorej leci kablem sygnal do x'a wlaczylem. Pokazuje sie w xie tylko jakies IP. Niestety ani test polaczenia z PC nieudany z XBL tez itp. Prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. visor87

    visor87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    starter tylko nie ma udostepniania zro polaczenie mostkowe i bedzie dzialac
     
  5. visor87

    visor87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    jak zrobić to mostkowe ?
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zaznaczasz jedno trzymajac ctrl potem drugie prawy myszki utworz mostkowe potem daj w xboxie testuj polaczenie
     
  7. visor87

    visor87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Ok. poskutkowało. Jest PC jest i net oraz LIVE :))) Musiałem wyłączyć udostepnianie w trybie kablowym i na dwoch zrobic mostek. Ustawienia sieciowe w X'ie zapisały się same. Mogę znowu grać. Bardzo ale to bardzo dziękuję. Można zamknąć :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum