1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 360 dysk zewnętrzny

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez matixd1, Grudzień 21, 2013.

  1. matixd1

    matixd1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! :afro:
    Mam pytanie. Jeśli kupie obojętnie jaki dysk zewnętrzny 500GB to będe mógł z niego odtwarzać gry na xboxi'e? W poprzednim poście pytałem czy można odwtarzać dowiedziałem sie, że tylko z formatem RGH i teraz drugie pytanie co to jest to RGH i co trzeba zrobić żeby odtworzyć gry z dysku zewnętrznego.
    I jeszcze dodam, że jestem zupełnie zielony w tym temacie. :emmersed:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    skoro jestes zielony to poczytaj forum, jest tutaj wszystko dokladnie opisane, RGH to przerobka konsoli i tylko dzieki niej mozna odtwarzac gry z zewnetrznego dysku twardego, w przeciwnym razie xbox wykrywa tylko 32 gb z dysku
     
  4. matixd1

    matixd1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak sprawdzić jaką sie ma przeróbke?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Z czego odpalasz gry? Z płyt? Jeśli z płyt to nie masz rgh.

    Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka
     
  6. matixd1

    matixd1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A szkoda ;/
     
  7. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak czy inaczej da się wykorzystać cała pojemność takiego dysku nie mając rgh, trzeba się bawić z żeglarką folderami ale jest to możliwe. Problem powstaje w tedy kiedy nie da się przenieść czegoś na dysk pod usb, a jest tego dość sporo, np. pierwsza płyta z gtav nie przeniesie się z dysku m$ na dyski pod usb choć można ja zainstalować tu czy tu choć gdy bys my urzywali tego dysku wyłacznie nie majac dysku w konsoli to problemu niema.

    Najlepiej jest zainwestować w oryginalny dysk, uzywane 250/320 do slima chodza dosć tanio do tego obudowa fat'a za 10zł + srubokret.
     
Wczytywanie...

Poleć forum