1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

(xbox 360) Dziwny problem przy probie aktualizacji dashu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez arturo213, Sierpień 19, 2016.

  1. arturo213

    arturo213 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2016
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam wszystkich :)
    Otoz dzisiaj zakupilem sobie gre Metro Last Light i przy probie odpalenia wyskoczylo mi okienko z koniecznoscia wykonania aktualizacji, niezbedna do odpalenia gry. Soft jest bardzo stary, ktory posiadam wiec sie nie zdziwilem. Kliknalem opcje aktualizuj soft lecz cos poszlo nie tak. Wyskoczyl mi taki nastepujacy blad: "Nie mozna zaktualizowac konsoli, przejdz do witryny www.xbox.xom/support.
    Kod statusu: 22FB - 3F4A - B800 - 0402 - C000 - 016B. Nie moge tez wyjsc z tego okienka. Nie reaguje zaden przycisk. Gdy wlaczylem kosole drugi raz wyskoczylo to samo: Aktualizowanie systemu, nastepnie ta informacja. Nic nie moge zrobic. Konsole da sie wylaczyc tylko przez odlaczenie jej od zasilania. Dodam ze probowalem przez pendrive zaktualizowac konsole, ale nic to nie dalo, nie wykrywa go. Wczesniej nie bylo tego problemu. Prosze o kazda pomoc/rade. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
  4. arturo213

    arturo213 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2016
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzieki za odpowiedz, postaram sie "zadzialac"
     
  5. arturo213

    arturo213 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2016
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ok. Udało mi się coś poprawić. Tacka się teraz wysuwa, ale pojawił się inny błąd :/ "Nie można odczytać aktualizacji z płyty, aby kontynuować włóż płytę znowu" kod statusu: 22FB 3F4A B800 OFDO COOO DO13. Problem w tym że wcale nie używam do aktualizacji płyty. Po podłączeniu pendrive pokazuje się okno z aktualizacją i ponownie błąd. Może jakieś rady?
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1061
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Trzeba wgrac oryg soft do napedu, miałeś stare ixtreme. Później wgrac update z tej gry na której się wysypalo. Koszt do 70zlna serwisie

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  7. arturo213

    arturo213 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2016
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzięki, jednak czy da się wgrać samemu czy tylko serwis?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1061
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Możesz samemu, lecz potrzebujesz sprzęt do flashowania napędu. No i oczywiście poczytać jak tego dokonać.

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
    arturo213 lubi to.
  9. arturo213

    arturo213 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2016
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Eee to chyba sobie daruje. Skoro jeszcze sprzęt dodatkowy jest potrzebny... Ale dzięki za pomoc, chyba oddam do naprawy albo sprzedam komuś kto ma czas się w to bawić. Znając życie pewnie by to dużo czasu zajęło, a ja go nie mam obecnie.
     
  10. arturo213

    arturo213 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2016
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ok jednak problem rozwiązany. Udało mi się wgrać nowa aktualizacje :) Usunęli mi tylko przeróbkę ale to nawet dobrze bo nie mam nagrywarki i nie korzystałem. Temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum