1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 E 250GB Stingray + RGH + RGX

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez milosz98, Styczeń 25, 2014.

  1. milosz98

    milosz98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań, Poland
    Witam Wszystkich.
    Zakupu xboxa miałem już dokonać przed świętami ,ale tak jakoś wyszło ,że dopiero teraz mam kasę....dokładnie 980 zł.
    Konsoli używanej nie chciałem kupować i przeróbki też nie chciałem ze względu na brak gwarancji,ale trafiłem na allegro na aukcję w której serwis przerabia nowe konsole i udziela dwóch lat gwarancji oto aukcja:
    Nowość! Xbox 360 E 250GB Stingray + RGH + RGX (3918450757) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
    Według Was opłaca się to kupić? Bo dla Mnie jako laika oferta wydaję się super.

    Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź :)

    PS:Tak nieodnośnie tematu....mam pytanie czy xbox odczyta pendriva sformatowanego do exfat?
    Ponieważ przy fat32 jest ograniczenie do 4 gb i nie zgram sobie żadnego obrazu na konsolę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fkrsz

    fkrsz Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2014
    Posty:
    71
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    Ja bym nie polecal tego kupować i nie nie od czyta exfat (no wiesz M$ woli się jakoś zabezpieczyć)

    Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6030X przy użyciu Tapatalka
     
  4. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dołóż 20 zł i kup z dyskiem 500GB.
    NOWOŚĆ! Xbox 360 E Stingray 500GB + RGH + RGX! (3910565619) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
    Oczywiście dodam, że ta wersja "E" jest okrojona od normalnej slimki - Nie posiada tradycyjnego wyjścia A/V, optycznego, 1 port USB mniej niż zwykła S no i brak diod wokół przycisku na przednim panelu.
    Jeżeli to ci nie przeszkadza to możesz śmiało kupować.
    Obraz gry musisz przekonwertować o XEX/GOD i później dopiero wrzucić na konsolę. (Będzie działać na pewno)
     
  5. milosz98

    milosz98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań, Poland
    Ok dzięki....nie przeszkadza Mi to okrojenie.

    EDIT

    Mam jeszcze pytanie...czy to normalne ,że gdy programem ISO2GOD rozpakuje obraz iso to utworzony folder waży Mniej?
    Ponieważ pobrałem AC IV Black Flag i obraz ważył 8.13 gb ,a po rozpakowaniu folder waży 6.70 gb.
    Wiem,że dla niektórych to może być dziwne,ale już teraz pobieram sobie gry i Je odpowiednio przygotowuje ,abym po zakupie tylko wrzucił na konsolę.

    Info orso6 // Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli konwertowanie przebiegło bez żadnych błędów to jest to normalne.
     
    1 osoba to lubi.
  7. milosz98

    milosz98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań, Poland
    Bardzo dziękuje.
    Teraz mam tylko jeszcze jedno ostatnie pytanie.
    Jeżeli pożyczę od kolegi oryginalne GTA V ,to przy Mojej przeróbce mam normalnie zainstalować pierwszą płytę i wszystko bd ok...czy coś jeszcze muszę zrobić?
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Pierwsza płytę odpalasz i instalujesz z poziomu gry. Druga instalujesz na dysku z poziomu FSD przez Wypakuj DVD

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  9. milosz98

    milosz98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań, Poland
    Ale czy ta druga płyta jest potrzebna? Bo czytałem opinie ,że nie.
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Do instalacji są potrzebne obie, później po zainstalowaniu płyt nie są one potrzebne - grasz z dysku.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum