1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 e 500 gb, działa bez dysku ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sylan720, Sierpień 6, 2015.

  1. sylan720

    sylan720 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, tak jak w temacie czy xbox 360 e 500 gb działa po wyciągnięciu dysku ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Raczej tak
     
  4. sylan720

    sylan720 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Taki xbox nie ma pamięci wewnętrznej Flash 4gb ?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Konsola bedzie dzialac normalnie, jeśli fabrycznie była z dyskiem to nie ma wbudowanych 4GB
     
  6. sylan720

    sylan720 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Gdzie w takiej konsoli będzie wgrany system. I czy jak podłącze pendrive to będe mógł normalnie pobierać wszystkie dodatki,dlc, itp ?
     
  7. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3471
    Polubienia:
    1238
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Pendrive może zastąpić dysk z tym że nie wszystkie gry będą działać ponieważ niektóre wymagają zainstalowania na dysku wbudowanym.
    Dash znajduje się na wbudowanej pamięci.
     
  8. sylan720

    sylan720 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ok. To taka konsola ma 4gb pamięci wbudowanej Flash ?
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie nie ma wbudowanej pamięci Flash. Ma jak każda pamięć nand

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum