1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 E czy Xbox 360 Stingray

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Marcin146, Październik 12, 2014.

  1. Marcin146

    Marcin146 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Przymierzam się do zakupu konsoli. Interesuje mnie pojemność dysku 250gb, dylemat mam jedynie przy wersji konsoli. Elite czy Stingray, czym się od siebie różnią ? Jedna jest awaryjna druga nie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jest tylko jedna wersja E, występująca w dwóch wariantach - z pamięcią 4gb i z dyskiem.
     
  4. Marcin146

    Marcin146 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Powiem ci jedno za 700zl u mnie kupisz najnowsza wersje 500gb. Te co podałeś różnią sie głównie obudowa
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Poza tym Elite to była wersja konsol Fat.
     
  7. Marcin146

    Marcin146 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    GłĂ˛wnie, tzn ? Czyli podzespołami tez sie ròżnią ? Interesuje mnie jedna rzecz, czym te konsole od siebie sie ròżnią, dokładnie te co podałem w linkach. Mam nadzieję, że teraz dostanę konkretną odpowiedź.
     
  8. DuelosXX

    DuelosXX Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2014
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    okolice Krakowa
  9. Marcin146

    Marcin146 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możliwe że się mylę, nie znam się na tyle dobrze. W takim razie ponawiam pytanie po raz któryś. Czym różnia się konsole od siebie, które podałem w linkach ?
     
  10. ShiLLe

    ShiLLe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Obudową, płytą główną i takimi szczegółami, które nie wpływają funkcjonalność konsoli.
    Wersja "E" jest wersją nowszą, którą Microsoft wydał chyba tylko po to aby upchać 360 w pudełko przypominające Xboxa One.
    Pod względem awaryjności nie różnią się niczym, czyli dla zwykłego gracza różnicą jest tylko wielkość/obudowa.
     
  11. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czy przypadkiem w E nie brakuje wtyku analogowego na componnent i vga? To przecież ogromna wada bo nie można grać na monitorze i na niektórych tv (ale to kwestia indywidualna tv) componnent daje lepszy obraz...
     
  12. Marcin146

    Marcin146 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze jedno pyanie. Na zdjęciu tego xbox-a od tyłu widać wejście zasilające na jeden "bolec" (lewa strona). W sieci znalazłem fajną ściągę odnośnie rozpoznania rodzaju płyty głównej. Pytanie, jaki model płyty będzie posiadać xbox z takim wejściem ? Czy na pudełku od konsoli jest gdzieś napisana data modelu/wyprodukowania ? W sklepie raczej nie zgodzą się, żeby rozpakować konsole i ją obejrzeć, dlatego też szykam jakiejkolwiek informacji, żeby nie wkopać się w bubel.

    Vobis.pl - KONSOLA MICROSOFT XBOX360 500GB + FIFA 15 (N3V-00030)

    Tutaj ściąga:
    [​IMG]
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Będzie to prawdopodobnie płyt główna Winchester. Datę produkcji można odczytać z nr seryjnego
     
  14. Damiano GTi

    Damiano GTi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2014
    Posty:
    105
    Polubienia:
    86
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Identyczny zestaw kupiłem w środę tyle że w zestawie miałem Headset i 4 miesiące Xbox live Gold. Fife od razu wymieniłem na GTA V ;-) konsola działa bardzo cicho wcześniej miałem ps3 super Slim i tam napęd i wentylator chodził znacznie głośniej. Tylko górna część obudowy przy wlotach jest dosyć ciepła ale to raczej normalne jak ciepło uchodzi.

    BOLOLABICH też jest w e Slim wejście do każdego telewizora na av tyle że wejście w konsoli jest w postaci Jacka 3,5.
     
  15. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    To może być tylko AV bo jack ma 3 styki . gdzie by sie wmieściła reszta?? Więc brak vga i componenta
     
    1 osoba to lubi.
  16. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ja jak mialbym kupic X360 to kolejny raz kupilbym Slima ze wzgledu na wyjscie A/V ktore umozliwia podlaczenie kabla Component, VGA, a konsola Super Slim ( E ) nie posiada takiej mozliwosci by podlaczyc Component lub VGA jedyne wyjscie to kabel HDMI dla lepszej jakosci obrazu, takze nie polecam Super Slima ( E ), bo granie na Composite (jack i 3x chinch) mnie nie zadowala (pikseloza).

    Konsola Slim jest tak samo malo awaryjna jak i Super Slim.
     
  17. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Tylko kto używa dzisiaj vga? Mój 5cio letni tv ma kilka hdmi a co dopiero te dzisiejsze modele...
     
  18. mlody113a

    mlody113a Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2014
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Może nie używam VGA bo nie mam takiego wejścia ale używam Component.
     
  19. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ja mam kilka konsol i nie mam juz zadnego wolnego wejscia w TV, a wejscie component juz mam rozbudowane na 2 kabelki, musze pomyslec o kolejnym rozdzielaczu pod component :/
     
  20. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Moze lepiej kupić jakiś konkretny sprzęt jak np amplituner? Ja mam wszystko po hdmi łacznie z tunerem i komputerami oraz avermedią.
     
  21. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    1. VGA jest pod monitor i raczej monitory nie maja HDMI co najwyzej DVI i to nie wszystkie..... 2. Na zalezy od tv ale na analogu moze by lepszy obraz... 3. Nie kazdy musi zmieniac TV co 2-3 lata bo i po 10 lat moza uzywac TV jesli sie nie zepsuje :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum