1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 E - Okablowanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez respol769, Listopad 26, 2013.

  1. respol769

    respol769 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Siedlce
    Witam, dzwoniłem w sprawie ,,Xbox 360 E" do technika od konsol/pc/okablowa
    niem itd....


    Powiedział mi że przejściówką nic nie zdzialam ponieważ one są do PC jedynie jak pomieszam te przejściówki adv/dsub itd itd...

    Oraz zapytałem sie jeszcze tego technika o tego xboxa 360 E którego zamowilem i mówi że wszystko jest Polskie :)..

    Ale do rzeczy. . Chcial bym abyście mi ogarneli te całe okablowanie którym podlacze sie pod monitor i żeby działało
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xboxfan94

    xboxfan94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Masz w monitorze wejscie hdmi?

    Wysłane z mojego GT-P3100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. respol769

    respol769 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Siedlce
    Niestety nie tylko d-sub
     
  5. xboxfan94

    xboxfan94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wiec kabel av -dvi,d-sub odpada.

    Wysłane z mojego GT-P3100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jedyne co musisz kupić to monitor z hdmi lub Xbox 360 slim s

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  7. respol769

    respol769 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Siedlce
    Monitor z HDMI to już się nie opłaca, lepiej już jak se kupie telewizor 42 czy tam 52 CALE za 2 tysiące. .

    I dziś o 12:13 rodzice odebrali konsole wiec jak wrócę do domu to all opisze itd.
     
  8. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    x360 E ma tylko wyjście HDMI tak że nic nie wskórasz bez odbiornika bez HDMI
     
  9. respol769

    respol769 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Siedlce
    No tak ja to wiem, w telewizorze w salonie mam z HDMI nawet kabel podłączony zwisa ...

    Ale chodzi mi żebym sobie jakąś załatwić do mojego pokoju czyli monitor bez HDMI odpada .
     
  10. Centek

    Centek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Xbox360E nie ma TYLKO HDMI! ma także AV pod MiniJack... ciekawe ale razy to jeszcze napisze ...
     
  11. xboxfan94

    xboxfan94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mozesz pisac ikenchcesz ale to ni nie wniesie bo nie istnieje taki kabel jak av(mini jack) ->d-sub

    Wysłane z mojego GT-P3100 za pomocą Tapatalk 2
     
  12. Centek

    Centek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mi tu nie chodzi o kabel AV--> D-sub, tylko o to, że konsola w wersji E ma wyjście AV :)
     
  13. respol769

    respol769 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Siedlce
    Konsole mam od godziny, wszystko rozpakowalem, ogarnalem i konsola jest ZAJEFAJNA!. W fife 14 gra sie po prostu super, konsola jest piękna , jestem zadowolony z kupna ! :)

    Teraz proszę o rozwiązanie czy da rade podłączyć pod monitor jakimś kablem? Mam tylko wejście d-sub w monitorze a technik mówi ze można kilka złączy jakad polaczyc i bedzie git czy cos ...
     
  14. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Ciekawe ile razy padnie pytanie o podłączenie monitora. Dostałeś już odpowiedź ze tylko monitor z hdmi. Ewentualnie może jakiś adapter z elektroniką.

    Wysłane z Galaxy S+
     
  15. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
  16. respol769

    respol769 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Siedlce
    Dobra, dzięki chłopaki .

    Teraz mam pytanie którą cczęść assasina sobie kupić? Ponieważ ja bardziej lubię takie gry jak właśnie assasin creed 3 te sredniowiecze czy cos .. Tam gdzie chłopiak do tego swiata sie teleportuje .

    To jak co polecacie?
     
  17. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    Jeżeli nie grałeś w żadną cześć serii to zacznij od pierwszej bo cała seria jest udana. A co do AC III to jak dla mnie i większości fanów serii jest najsłabsza.

    Tchnięte z SGS GT-I9000
     
  18. Mast3rOfGam3

    Mast3rOfGam3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poland
    Jeśli nigdy w żadną część nie grałeś to polecam "Assassin's Creed Anthology" lub "Assassin's Creed:Heritage Collection", ktore zawieraja wszystkie 5 części(od 1, przez brotherhooda po 3) oprócz AC:BF4, ale sie nagrasz zanim kupisz :) Anthology:ASSASSIN'S CREED ANTHOLOGY PO POLSKU |FOLIA| ŁÓDŹ (3745961458) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ~300zł, ale "kolekcjonerskie pudło" :p
    Heritage:ASSASSIN'S CREED HERITAGE COLLECTION PL 5 gier WAW (3749910502) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tutaj 2x taniej ~150zł i bym ci tą bardziej polecał :) pzdr
     
Wczytywanie...

Poleć forum