1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 E - przeróbka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez oryd, Grudzień 8, 2014.

  1. oryd

    oryd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    Witam,
    chciałbym sobie kupić nową konsole Xbox 360 E (Xbox 360 4GB - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD), a następnie ją przerobić.
    Od kilku dni przegrzebuje forum na temat przeróbki lecz chciałbym się upewnić z jedną rzeczą.
    Czy tą konsole na pewno można przerobić? Nie chcę wyrzucić pieniędzy w błoto.

    Jeśli tak to czy CoolRunner Rev. C (http://allegro.pl/chip-tx-coolrunner-cr3-lite-rgh-xbox-360-gratis-i4869266049.html) będzie odpowiedni?
    Czy może lepiej DGX v1.2 (http://allegro.pl/plytka-dgx-v1-2-rgx-rgh-xbox360-slim-i4840632719.html)?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zastanawiam sie po co Ci nowa konsola jezeli po jej przerobieniu z automatu tracisz na nia gwarancje :)
     
  4. oryd

    oryd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    Nie chce sprzętu używanego, który w przeszłości mógł być katowany. Wolę nowy, pewny. Włożyć dysk, przerobić i się cieszyć. Tym bardziej, że nowy kosztuje tylko 100-150zł więcej.
     
  5. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A przerobka takiej kosztuje drugie tyle :p, nawet do 250zl przy LTU
     
  6. oryd

    oryd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    Mam zamiar sam to zrobić : D
     
  7. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Po pierwsze odradzam do rgh dysk wewnętrzny 4 gb od razu bierz 250 po drugie za 700 zł to kupisz już dual nand, lub zestaw Rgh na wypasie
     
  8. oryd

    oryd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    Mógłbyś rozwinąć czemu odradzasz 4gb? Chciałem przerobić 2,5" 160GB, a następnie go włożyć.
     
  9. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    A no chyba że tak, odrazdzan bo jest wymagany wewnętrzny do nowszych gier bo trzeba wgrać content hd,dlc itd. A przy wewnętrzny nie ma żadnych problemów
     
  10. oryd

    oryd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Zacznijmy od tego ze możesz zapomnieć o przeróbce bo to są Winchestery i ich nie da się przerobić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum