1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 e slim - jak wybrać dysk?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Paaweel, Październik 2, 2014.

  1. Paaweel

    Paaweel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Dziś doszła do mnie do konsola. Musze kupić dysk do niej, jestem kompletnie ciemny w tym :) Słyszalem aby działał dysk zewnętrzny trzeba coś pokombinować z dyskiem, a jak jest z dyskiem wewnętrznym?

    Mianowicie znalazłem na allegro coś takiego :

    DYSK HDD 250 GB XBOX 360 E, SLIM! NOWY! HARD DRIVE (4659415023) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

    za 140~pln

    jak i

    Dysk Twardy HDD Laptop 2,5" 250GB SATA (4653541968) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

    za 90 pln.

    Czy obydwa te dyski będą działały od razu po włożeniu do konsoli? Czy jeszcze je będzie trzeba jakoś przygotować, by konsola je czytała?

    Dziękuję za odpowiedź~! :) Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Za jakieś 220zl kupisz oryginalny nowy 500gb :). Ten drugi izuwany nie będzie działał z konsola Xbox 360
     
  4. silver1217

    silver1217 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    87
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Te dyski z Allegro mogą ci podziałać tydzień tak jak ja kiedys kupiłem ,gościu pisał że sprawne i dysk podziałał mni kilka dni i padł ,ja bym ci proponował zakupić dysk do którego dałeś link ,ten orginalny nowy
     
  5. Paaweel

    Paaweel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    500gb to już chyba za duzo takie 250gb wydaje mi sie ze wystarcza ;) móglbys podac mi link do takiego 500gb? Więc trzeba kupić bezpośrednio dla Xboxa? Jak kupie do Lapka to będzie trzeba bo jakos konfigurowac?
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dyski z lapka tylko wybrane serie wd. Trzeba wgrywac firmware do dysku. Przejdź na sklep forumowy xboxforum. Z glownej strony prawa strona ceny dla xboxforum
     
  7. Paaweel

    Paaweel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Ten dysk działa tylko na konsoli z RGH. Oryginalny dysk 500GB u mnie 199zl
     
  9. Paaweel

    Paaweel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a Czy jak mam przeróbkę RGH to też będzie działał taki dysk jak Ty sprzedajesz? 199+ jaki koszt wysyłki? Fakture 23% wystawiasz? :)
     
  10. Paaweel

    Paaweel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Tak, będzie działać. Ja wystawiam faktury VAT
     
Wczytywanie...

Poleć forum