1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 E z USA

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Only_One, Wrzesień 20, 2014.

  1. Only_One

    Only_One Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy Xbox 360 E z USA będzie działał na polskim prądzie 230v? jeśli nie to czy zasilacz z polski będzie działał z tą konsolą?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie i do tego pewnie będziesz miał NTSC.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Only_One

    Only_One Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc polski zasilacz nie będzie działał z tą konsolą? :(
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Będzie, mi o NTSC chodzi zrób lepiej test pożycz zasilacz i włóż grę obecnie sporo gier jet RF.
     
    1 osoba to lubi.
  6. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Nie bedzie dzialal musisz miec przetwornice napiecia w usa jest inne napiecie niz w EU a gierki z RF lub NTSC ogolnie reszta bez zmian :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum