1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 e

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez fedorek80, Wrzesień 22, 2013.

  1. fedorek80

    fedorek80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , zastanawiam sie nad kupnem nowego xboxa 360 E . Coraz częściej widze pojedyncze aukcje z tym własnie modelem . Mam pare pytań :
    - W środku jest to samo co w slimach , czyli jak wygląda sprawa z przeróbką ?
    - Czemu jest tak mało aukcji , a w sklepach tez nigdzie go nie widać
    - Poczekać do xboxa one czy przesiąść sie na razie na E ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djtimon89

    djtimon89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    365
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Latający Holender
    tak w środku to samo wygląd mi się bardziej podoba slim szkoda że E nie ma całej matowej obudowy wtedy była by lepsza

    jedyne zmiany to 1 port usb mniej nowe wejście AV i nowe wejście do ładowarki i brak dotykowego włącznika i nowa płyta główna

    przeróbki są wszystkie możliwe

    jak chcesz kupować to zamiast allegro czy innych polecam ci MUVE najtańsze konsole mają i dużo więcej
     
  4. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    W zwykłym Slimie, a w Slimie E są nowsze płyty główne Corona V5 i V6, jeśli chodzi o samą konstrukcję płyty procesorem się nie różnią więc wydajności większej na E nie uraczysz, brak jednak w niej 1 gniazda USB, gniazdo AV jest inne bo na minijack, także inna wtyka zasilacza, oczywiście obudowa inna, moim zdaniem ładniejsza zrobiona prawie pod ONE

    Przeróbka tu już gorsza sprawa, owszem da się jednak Cr3 Pro + Adapter PostrFix V2 więc odrazu mówię tanio nie będzie
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Co ty gadasz, zwykły postfix i zwykły chip (cr3 lite, squirt) i RGH jest. Cena taka sama jak przy coronach v3/v4

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Szczerze nie robiłem jeszcze E, bo się nie trafiła, a początkowo jak TX rozkminił temat Coron V5 i V6 podał że rzekomo potrzebny Cr3 pro i Postfix v2, ale chyba wiadomno że chodziło o nabijanie im portfeli proponując droższe chipy i dodatki. Tematu Coron V5 i V6 nie rozpatrywałem pod kontem RGH teoretycznie ponieważ nie było na to ostatnio czasu , jednak dobrze wiedzieć że zwykły chip i zwykły Post Fix podejdzie :-D, dzięki za info DEXT
     
  7. fedorek80

    fedorek80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z ta przeróbka nie chodzi mi o RGh tylko o LT+ 3.0 . Nie bedzie wiekszych problemów z tym ?
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Problemem moze byc tylko cena - 200-300zl

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. fedorek80

    fedorek80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A zwykłe slimy to koszt 50 zł ?
     
  10. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    od 50-100, w zależności jaki układ w napędzie siedzi i czy trzeba ciąć ścieżki czy robić drillowanie w układzie
     
  11. fedorek80

    fedorek80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A kosztów przerobki E nie da sie zniwelowac ?
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie ma takiej mocy trzeba wymienić pcb napędu.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  13. fedorek80

    fedorek80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli wymieniłbym sam naped na np Lite-on a potem przerobił to rozumiem ze to tez by nic nie dało ?
     
  14. djtimon89

    djtimon89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    365
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Latający Holender
    mnie interesuje jak ktoś może powiedzieć podatność na rysy błyszczącej obudowy która tu występuje w połowie i w slimach 250gb
     
Wczytywanie...

Poleć forum