1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Elite 10.10.2009 Jasper z zasilaczem 220Watt?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez atmpitbull, Grudzień 16, 2009.

  1. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam tak jak w temacie gościu na allegro sprzedaje niby Jaspery z października tego roku i niby mają 22 WATT czy to możliwe przecież one mają 150 WATT. Upiera się stanowczo że tak ma być a dla mnie to troszkę podejrzane.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. euro

    euro Banned

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak moze tak byc , w jednym xboxie jasper miałem zasilacz 175w, m$ oszczędza i daje jakie ma zasilacze
     
  4. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A to nie ma wpływu na awaryjność konsoli?
     
  5. DjKwaku

    DjKwaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Piekary
    na konsoli bedzie pisac jaki ma amperomierz ( Jasper ma jak dobrze pamietam 12,1 A ) jak takie cos pisze z tylu konsoli to bedzie ok :)

    1 slysze aby dawali zasilacze 220W ... 175 to ok ale takie ?? one "wymarly"
     
  6. euro

    euro Banned

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    konsola i tak pobiera tyle napięcie ile jej potrzeba jak ma za mało wywala roda wiec chyba lepiej mieć większy zasilacz ;]
     
  9. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    Jest mozliwe i wszystko bedzie dzialac jak nalezy. Konsola pobierze tyle pradu ile jej potrzeba.
    Jak do lampy wkrecacie zarowke 40W zamiast 100W to tez swieci normalnie.
    Gniazdo konsoli jest tak zbudowane, ze mozna podlaczyc mocniejszy zasilacz ale slabszego juz nie bo nie zapewni odpowiedniego pradu.

    Tyle w tym temacie.
     
  10. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    A zasilacz nawet jak staty to nie powinien mieć 220 tylko 203 watów
     
  11. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja obecnie mam Elite Japsera z sierpnia ale z BANem i zasilacz 150W i chciałbym od niego kupić ale się boję że to jakieś "poserwisówki"
     
  12. euro

    euro Banned

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to kup gdzie indziej duzo jest ofert
     
  13. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No tak ale ceny dużo droższe dlatego Was zapytałem czy jest sens.
     
  14. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to kup arcada za 650 zł masz dysk od elita i wszystko ci podejdzie ;]
     
  15. euro

    euro Banned

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  16. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie wiem ale coś mi nie pasuje żeby konsole za 1000 zł sprzedawać za 850 wg. mnie to konsole po usterkach przywrócone do życia ;/

    przecież święci mikołajowie nie istnieją nawet jakby to była konsola sprowadzana z za granicy to koleś musiał by mieć jakiś zysk z tego i na pewno by podniósł min. do 950

    ale ok róbta co chceta
     
  17. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    tylko, że to są brytyjskie
     
  18. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Uważam tak samo i zostanę przy mojej zbanowanej na razie :)
     
  19. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    mozliwe, ze gosc pomylil watt z volt :D

    Ja osobiscie kupilem od tego pana elite na jednej z jego poczatkowych aukcji i mam zasilacz 150W
     
  20. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    Nastepny twoj glupi post.

    Sprawdzales ile w UK kosztuje elite? NIE!!!

    To teraz cie uswiadomie - 169.99 funtow co przy obecnym kursie, ktory ostatnio podskoczyl do 4.7zl (4.50 pare dni temu), daje nam 798.95 na dzien dzisiejszy a pare dni temu bylo to 764.96zl

    Wiec jak widzisz nie trzeba byc swietym mikolajem bo na jednej sztuce ma sie 100zl przebitki.
     
  21. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No ale przewiezienie większej ilości towaru przez granice kosztuje co nie ? jak on np. 40 konsol sprowadził jedno pudło waży przykładowo 5 kg to 200 kg się robi
    PS
    Odnosze się do 1 sprzedawcy bo z Lublina je wysyła do 2 nic nie mam (bo wysyła z UK) więc zawsze ma jakiś zysk (wcześniej nie zwróciłem uwagi)
     
Wczytywanie...

Poleć forum