1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 ELITE 120GB PRZEROBIONY HDMI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pawelx232, Listopad 4, 2012.

  1. pawelx232

    pawelx232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Xbox 360 ELITE 120GB PRZEROBIONY HDMI (//Edit: double player, a lt 3.0)

    Witajcie drodzy użytkownicy;
    ostatnim czasem zastanawiałem się nad kupnem xboxa, nigdy wcześniej nie miałem styczności z ów konsolą. Zainteresowała mnie pewna aukcja
    Xbox 360 ELITE 120GB PRZEROBIONY HDMI CHORZÓW PAD (2755819972) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    lecz nie mam pojęcia czy jest warta swojej ceny i na co zwracać uwagę. Zależałoby mi na przerobionym sprzęcie, ale nie potrafię rozróżnić sensu między rgh, a lt 3.0. Jeżeli znalazłby się ktoś kto chciałby mi pomóc w doborze jak i odpowiednio poradzić - byłoby miło. Dzięki za wszelkie wskazówki. :wink-new:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Odp: Xbox 360 ELITE 120GB PRZEROBIONY HDMI

    Licytuj, wygląda w porządku.

    Wysłano z HTC EVO 3D przy użyciu SwiftKey :)
     
    1 osoba to lubi.
  4. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    dobry sprzęt mam taki sam w domu i jestem zadowolony
     
    1 osoba to lubi.
  5. michasL

    michasL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Jak masz LT 3.0 + iHas to możesz nagrywać gry na dysk i grać w internecie. A jak konsola ma RGH to gry mozesz odrazu na dysk zgrywać bez nagrywania plyt, ale nie mozesz grac w xboxlive. Tez mam taką konsolke tylko że falcona slozy mi juz dobre 4lata.
     
    1 osoba to lubi.
  6. pawelx232

    pawelx232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co to znaczy nagrywać gry na dysk, chodzi Ci o kopie gry, jednocześnie nie narażając się na blokadę live?
     
  7. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Odp: Xbox 360 ELITE 120GB PRZEROBIONY HDMI

    Dokładnie o to chodzi. :) znane z autopsji.

    Wysłano z HTC EVO 3D przy użyciu SwiftKey :)
     
    1 osoba to lubi.
  8. pawelx232

    pawelx232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cóż, zatem spróbuję powalczyć na tej aukcji o tą konsolkę, za wszelkie wskazówki dziękuję.
     
  9. tokrzys17

    tokrzys17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Teraz praktycznie każda nowa gra jest tłumaczona... Jak bd miał przerobioną konsole to tylko ściągać nowości po polsku.
     
    1 osoba to lubi.
  10. pawelx232

    pawelx232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie chcę robić nowego tematu, a pytanie z innej beczki. Czy moja nagrywarka obsługuje double layer?

    [​IMG]

    Jeżeli tak, nie będzie problemu z wykonywaniem kopi zapasowej pod lt 3.0?
     
  11. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Obsługuje ale gry nagrane zwykłą nagrywarką nie zainstalują się na dysk twardy i nowości (Forza Horizon, FIFA13) mogą ci się zawieszać lub wyskakiwać błędy.

    Jeśli chcesz mieć wszystko na 100% kup nagrywarkę LiteOn IHAS z BurnerMax
     
    1 osoba to lubi.
  12. pawelx232

    pawelx232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W sensie mogą ale nie muszą? Co rozumiesz pod pojęciem nowości? - Gry na ten rok? :rapture:
    Jeżeli się opłaca i nie macie zastrzeżeń co do konsoli wystawionej w aukcji to chyba zakupie, co mi szkodzi?
     
  13. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Na 90% w nie spokojnie nie pograsz. Są to gry z dodatkowym zabezpieczeniem CIV. Jak na razie od ponad roku wyszły chyba 4 takie gry jeśli się nie mylę.
     
    1 osoba to lubi.
  14. pawelx232

    pawelx232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Łee, to jestem ograniczony TYLKO do tych 4 gier? Jest gdzieś ich spis?
     
  15. tokrzys17

    tokrzys17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Z tego co rozumiem to 4 gry maja zabezpieczenia które uniemożliwiają poprawne nagranie gry zwykłą nagrywarką. Reszta leci. Chociaż myślę, że warto zainwestować w nagrywarkę przeznaczoną do nagrywania zapasowych kopi. Bo wcale nie są one takie drogie :)
     
    1 osoba to lubi.
  16. pawelx232

    pawelx232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cóż, jestem kompletnym laikiem w tych sprawach, natomiast myślę, że na tym forum dostanę odpowiedź na przyszłościowe frustrujące pytania.

    Opierasz się na komentarzu powyżej czy z własnego doświadczenia?
     
  17. tokrzys17

    tokrzys17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Opieram się z komentarza powyżej co chyba jest zrozumiałe :). Sam nie mam przerobionej konsoli.
     
Wczytywanie...

Poleć forum