1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Elite 120GB vs Xbox 360 Slim 4GB

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez mantf, Październik 10, 2010.

  1. mantf

    mantf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam do wyboru 2 konsole:
    1. Xbox 360 Elite 120 GB (używana)
    2. Xbox 360 Slim 4GB (nowa)

    Kusi mnie nowy design i nowa technologia, a z drugiej strony duży dysk. Nie wiem co o tym myśleć więc pytam. Jak ktoś głęboko uzasadni swoją odpowiedź to podziękuje ;)

    P.S. Mam Internet Neostrada tp 512 kb (0,5mb) czy Xbox live i gry przez sieć będą płynnie chodzić, bez obciążenie (w sensie że internet będzie tylko do konsoli)

    Proszę o odpowiedzi...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukasx86

    lukasx86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sosnowiec
    jeżeli konsola elite 120gb i jasper to bierz w ciemno! sam mam taką i nie żałuje. o RODzie można zapomnieć po 5h grania konsola wieje tylko letnim powiterzem. na 4gb nawet żadnej gry nie zainstalujesz
     
  4. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    skoro elitka to Jasper to bierz. dysk na gierki masz.
     
  5. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Hmm net 0,5mb w tych czasach? Oj oj słabo, granie live i przeglądanie neta odpada.
     
  6. wiktor96

    wiktor96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bierz Elitke slimki się nie opłaca
     
  7. Guccimane

    Guccimane Banned

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    co?:D stary ja mam 512 od neostrady i bez problemu gram na livie nigdy nie mam lagów, w codach zawsze mam ping i 4 zielone kreski, przegladanie stron też bez problemów jedyny ból to download 64 kbp/s i tyle, można tak powiedzieć ale o internecie bezprzewodowym
     
  8. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Oj tak się mówi, że bez problemu. Zagraj na necie wyższym a później na swoim to zobaczysz różnicę. Zawsze będą dwie teorie to się nie zmieni, ale według mnie 1MB to min do komfortowego grania.
     
  9. Lukasz1989rr

    Lukasz1989rr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy przypadkiem Xbox 360 Slim 4 GB nie ma lepszego procesora ? Nie jest szybszy ? Czy Slim rozni sie od Elite tylko ladniejszym designem ?
     
  10. wiktor96

    wiktor96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Chyba nie Slim ma proca 45nm i zasilacz 135W
     
  11. CrazyMan

    CrazyMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radomsko
    Wszystko to samo tylko jest w technologii 45nm, czyli w skrócie: żre mniej prądu, a co za tym idzie mniej się grzeje(podobno).
     
  12. wiktor96

    wiktor96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    w wakacje widziałem filmik jak gościu na slimce złapał rroda ale pewnie to ściema
     
  13. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nie ściema tylko kolo za lekko włożył kabel od zasilania i stąd ta afera, że zaraz po zakupie Slima RROD mu walnął.
     
Wczytywanie...

Poleć forum