1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Elite 250GB Slim

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Bazagazeal, Sierpień 17, 2010.

  1. Bazagazeal

    Bazagazeal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Serdecznie witam wszystkich na forum ! :)
    Mam jedno pytanie co do tej nowej wersji Slim.
    Skoro ma ona Wi-Fi, to jak to wygląda ?
    Tak, że wchodzę w jakąś zakładkę, gdzie Xbox wyszukuje sieci, żeby móc się połączyć, czy jak ? Oczywiście do tego nie potrzeba żadnych kabli, prawda ? :)
    Dziękuję za odpowiedzi.
    Proszę mnie nie wyśmiewać.
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Wygląda to tak że w ustawieniach sieci x-zbok znajduje twój ruter i podłącza się do niego. Żadnych kabli nie trzeba bo to wifi ewentualnie jeśli nie masz rutera musisz sobie taki kupić (ruterem jest również livebox jak by ktoś nie wiedział)
     
  4. Bazagazeal

    Bazagazeal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Mam router TP-LINK, więc nie ma problemu.
    Dodam, że mam iPod'a i normalnie wchodzę w ''Wi-Fi'', iPod szuka sieci, jak znajduje, to się podłączam.
    Tak samo jest z Xbox'em ?
    Pytam, ponieważ miałem Xbox'a Premium i był problem z kablem enthernet, gdyż router jest w pokoju siostry, więc wiecie...
    Proszę o odpowiedź. ;)
     
  5. arekak

    arekak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Płock
    Tak samo jest z xbox'em. Może cię spytać o zabezpieczenie WEP jeśli takie masz. Wtedy wklepujesz je i po problemie.
     
  6. Bazagazeal

    Bazagazeal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
  7. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
  8. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Problem wyjaśniony .

    Kosz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum