1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 elite 4gb

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mateusz4545, Marzec 18, 2013.

  1. mateusz4545

    mateusz4545 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam od wczoraj posiadam xboxa 360 elite 4 gb i chciał bym do niego podłączyć pendrive 16 gb lecz po podłączeniu mimo przerobienia go na fat 32 konsola go nie widzi natomiast pendrive 2 gb bez problemu proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    wina pena? możesz sprobować sformatować go innym programem. chyba, że robiłeś to z poziomu konsoli.
     
  4. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
  5. mateusz4545

    mateusz4545 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety mimo formatowania tym programem co wyżej został podany nic nie pomogło pen normalnie działa przy komputerze podłączałem również kingstiona 8gb też nie działa jedynie co to działa mp4 4gb oraz pen 2gb co robić dalej ??
     
  6. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    A jaki masz dashboard ?? I czy próbowałeś w każdym porcie USB ??

    Pozdro !
     
  7. mateusz4545

    mateusz4545 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mój dash 2.0.162.03.0 , tak próbowałem w każdym porcie
     
Wczytywanie...

Poleć forum