1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 elite - dash - flash - prosba o doradzenie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez diablo__, Grudzień 28, 2011.

  1. diablo__

    diablo__ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam własnie dziś przyszedł mój zamówiony X no i tak. Nigdy nie przerabiany.

    Prosze mi doradzic mam dasha 2.0.13146.0 - na jakiego wgrac - skad pobrac ?

    No i po tej operacji rozbiore konsolke i wio z napędem (mam proble i jestem informatykiem powinno sie udac :p z wasza pomocą ) ale to juz bedą pytania na puzniej co i jak skad bo niewiem co jest za naped w nim.

    edit: niewiem czy byla podlanczana czy nie do neta, przerobki nie posiada aktualnie zadnej.
    za pomoca poradnika wynika ze mam tacke 1 od prawej czyli benq philips lite-on, a pod panelem zamiast kabelkow mam czarny plastik
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    2.0.13604.0 z google i wgrać przez pena. zależności od napędu wgrać lt 2.0/3.0 przy lt 3.0 możesz wgrać najnowszy dash.a napęd tutaj http://xboxforum.pl/sprzet-f27/jak-sprawdzic-jaki-naped-posiadamy-w-konsoli-7157.html
    edit jak była nie podłączona nigdy do netu i jest tylko lt 2.0 obecnie na ten napęd to tylko max dash 604 chyba ,że chcesz czekać na lt 3.0 na dany napęd , wyjątkiem jest samsung bo jest tylko lt 2.0 i można mieć najnowszy dash 14xx
     
  4. adziu19970207

    adziu19970207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak chcesz kilka porad pisz na gg 37431950
     
  5. diablo__

    diablo__ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    adziu19970207 dzieki serdeczne za pomoc BIG BROWAR DLA CB
     
Wczytywanie...

Poleć forum