1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Elite iX1.51 - zbanowana

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez KaMiL_xD, Listopad 6, 2009.

  1. KaMiL_xD

    KaMiL_xD Banned

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    Temat nie waży ... Kupiec znaleziony... temat do usunięcia
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. macmus

    macmus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zbanowana 900zl ? lol
     
  4. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    po co komu dysk 120 gb jak i tak nie działa a za 1100 zł można kupić nówkę
     
  5. macmus

    macmus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dokładnie nawet do PC nie podłaczysz, dysk do smietnika ..
    konsola warta 1/3 tego co piszesz
     
  6. Dzikoos

    Dzikoos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A w innej konsoli zbanowany dysk bedzie działał na niezbanowanej konsoli ?
     
  7. mactez

    mactez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2008
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    będzie działać...
     
  8. mactez

    mactez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2008
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    tylko trzeba go najpierw zformatować...
     
  9. macmus

    macmus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ta fajnie dziala z inna konsola a nie dziala z pc .. znaczy ze jakoś taggowana .. ja bym takie cos sie bał włozyć do działającej nie przerobionej konsoli lub wogole wchodzic na live
     
Wczytywanie...

Poleć forum