1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Elite Jasper NOWY i Xbox LIVE! w Polsce

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Aftermath, Listopad 9, 2010.

  1. Aftermath

    Aftermath Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Dzisiaj otrzymałem mojego bardzo długo oczekiwanego Xboxa 360 Elite z dyskiem 120 GB wyprodukowany 2009-09-08 jest to wersja Holiday Bundle z Lego Batman (fajny jest tryb Co-Op) i Pure. I dzisiaj już próbowałem się podłaczyć do Polskiego LIVE i otrzymałem komunikat że jest niedostępne regionalnie czyli jutro już mi normalnie zadziała tak? Pozdrawiam Aftermath
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. david900

    david900 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pamiętasz pierwszą konfiguracje , w której wybierałeś region (zapewne wybrałeś Polskę) zmień na UK i będzie live działało.
     
  4. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Lepiej poczekaj do jutra i zarejestrujesz się na polskim regionem chyba że nie chcesz to musisz zrobić tak jak kolega napisał wyżej.
     
  5. Aftermath

    Aftermath Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam region Polskę i specjalnie to wybrałem ale chodziło mi o to czy to nie jest problem z ustawieniem sieci bo z PC się nie mogę połączyć ,ale Patche do gier pobieram normalnie...
     
  6. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    a jak się łaczysz z netem? router? po kablu czy bez?
     
  7. Aftermath

    Aftermath Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Łaczę się z netem przez modem HUAWEI E156G z PLAY MOBILE podłaczyłem kabel enternet do karty sieciowej i do XA i mam neta normalnie się mogę połączyć tzn. pobieram patche itd. Jutro będę mieć darmowego golda za nową konsole tak?
     
Wczytywanie...

Poleć forum