1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 elite jasper problem !?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lcky09, Maj 20, 2010.

  1. lcky09

    lcky09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    Witam mam dziwny problem .
    w domu mam 2 telewizory LCD .
    1 Thomson 32" pod ktorego ciagle jest podpiety XBOX
    2 Samsung 37" - Gdy przeniose X do drugiego pokoju
    podlaczam przez kabel HDMI widze komunikat BRAK SYGNALU
    nie wyswietla mi sie obraz . Gdy wczesniej gralem w 2
    pokoju obraz dzialal normalnie . jak wziolem XBOXA do
    Kumpla U NIEGO PPRZEZ KABEL HDMI JEST Ten SAM PROBLEM .
    a NA DODATEK ZA KAZDYM RAZEM GDY PODLACZAM POD
    THOMSONA 32" OBRAZ JEST ?? .

    Moze mi ktos to wytlumaczyc ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a pod thomsona tez przez hdmi? Może masz kilka wyjść hdmi i należało by zmienić source na pilocie aby wybrać odpowiednie wejście HDMI.
     
  4. Sniko

    Sniko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Siedlce
    no skoro na jednym LCD masz obraz normalnie to raczej nie umiesz dobrze TV nastawić...
     
  5. lcky09

    lcky09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    ale wczesniej mi dzialalo na 2 telewizorze . mam tam podpiety dekoder satelitarny i dziala a XBOX nie . wziolem XBOXA DO KOLEGI . NA 42 CALOWYM LG tez nie dziala . Wszystko jest podloczone KABLEM HDMI / HDMI . na Thomsonie dziala na pozostalych nie . ?
    moglo sie cos spalic w układzie GPU ? bo jezeli tak oddaje X Boxa na gware .
     
  6. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    W telewizorze zazwyczaj masz 2 albo 3 wyjścia hdmi, podepnij do drugiego albo spróbuj mocniej wepchać kable może coś nie styka. i na pilocie spróbuj ustawić najpierw HDMI1 potem HDMI2 na którymś musi działać skoro na thomsonie jest git :/
     
  7. lcky09

    lcky09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    no ale przecierz tlumacze wam ze mi wczesniej chodzilo .
    umiem ustawic telewizor nie jestem 5 latkiem mam 20 lat .
    Dzwonilem do Microsoftu to powiedzieli ze mam niekompatybilny telewizor
    najnowsza aktualizacja wprowadza ze XBOX JEST TYLKO Koppatybilny
    z HDMI v 1,2 a moj samsung ma 1,3 .
    CO do thomsona to niewiem ...
    ODDAC GO NA GWARE CZY CO MAM ROBIC ... ?
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ustawic mniejsza rozdzialke na hdmi i posprawdzac oraz sprawdz inny kabel hdmi.
     
  9. lcky09

    lcky09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    Ustawialem od 480p do 1080p . DALEJ to samo sprawdzalem na 3 kablach !
    Wszystko na początku dzialalo i na Thomsonie 32" jak i na Samsungu 37" .
    Sprawdzalem na 3 kablach HDMI . NA THOMSONIE Wszystko Gra .
    Samsung 37" i LG 42" u kumpla nie dziala . ;/

    Robilem RESET USTAWIEN FABRYCZNYCH, Formatowalem Dysk,
    Nie mam wiecej pomysłów . W ust HDTV mam dopasuj rozdzielczosc optymalna wiec niewiem czemu najpierw działalo na OBU telewizorach a teraz tylko na thomsonie . ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum