1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 elite JASPER - zasilacz

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szop, Wrzesień 3, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. szop

    szop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    Spalil mi się zasilacz i muszę kupić nowy.. teraz mam pyanie, czy musi być 150Wat ?

    bo gdzieś na tym forum ktoś pisał że do Jaspera pasuje 150, 175, 203Wat

    Prawda to ?

    Prosze o pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Z tego co wiem to tak.
     
  4. Głębiu

    Głębiu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zadzwoń do microsoftu bo podobno są darmowe zasilacze tak jak bylo z padami
     
  5. szop

    szop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    haha @UP mi nie do śmiechu

    1.5 tyg już nie mam xboxa :/

    kurfaa


    Proszę żeby jakiś majster to zalookał i potwierdził to co sugeruje pan @2UP
     
  6. yugo

    yugo Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
    @up
    Ty śmieszne jesteś ... on ma rację.
    Jeżeli masz gwarancję jeszcze , to dzwonisz do M$ i mówisz , że ci zasilacz poszedł , podajesz adres i ci przysyłają bez problemu.
    Chyba każdy posiadacz X360 to wie ^^

    Jezu , ludzie ^^
     
  7. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Tak, kazdy zasilacz o wiekszej mocy pasuje, 203W pasuje do wszytskich.
     
  8. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Poza "slim'em" rzecz jasna.
     
  9. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    kazdy pasuje, tylko xbox pobierze sobie 150 i reszte zostawi w spokoju, mozesz podlaczyc kazdy,a jasper pobierze tyle ile potrzebuje
     
  10. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Problem rozwiązany,Lock...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum