1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Elite+Monitor HDMi

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez BuuuuuxD, Lipiec 14, 2010.

  1. BuuuuuxD

    BuuuuuxD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie drodzy użytkownicy !:D

    Prawdopodobnie w piątek będę posiadaczem Xboxa 360 Elite z wejściem HDMi. Mam już 23' calowy monitor z takim wejściem ale jestem zielony i boje się że podczas podłączania coś spartole. Więc pytam czy jeżeli podłącze xboxa normalnie przez kabel HDMi i wybiore input HDMi to coś zepsuje ? Mam monitor HP w2338h, jest on na rozdzielczości 1980x1080 i ma wbudowanie głosniki. Prosze o szybką odpowiedz :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dzieciorób

    dzieciorób Banned

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    brakuje mi tutaj emotki <sciana> ...

    nie, nie zepsujesz...
     
  4. Mikolak

    Mikolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gliwice
    <facepalm> lepszy :)
    Pomyślałbyś logicznie - skoro jest port HDMI w Xboxie, to czemu miałbyś go nie używać z kablem HDMI? ..
     
  5. kamilkosz

    kamilkosz Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hahah, mozesz jedynie na odwrot podlaczyc wtyczke hdmi <lol> <zonk> <rotfl> :D:D
     
  6. banan1996

    banan1996 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    LOL xbox nie ma wejścia HDMI :p
     
  7. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Ja bym poczekał na twoim miejscu na slima, a iksa podłączasz do monitora przez hdmi.
     
  8. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    banan1996 że co xbox ma wejście hdmi a co do autora to ...
     
  9. Lionix

    Lionix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Wiesz ja bym na twoim miejscu zamówił jakiegoś fachowca bo ja też chciałem podłączyć samemu HDMI i teraz mi programy TV śnieżą... jak przełączę na PC to mam żółty obraz i taki trochę nie wyraźny...nie wiem dlaczego :(:confused::whistle:
     
Wczytywanie...

Poleć forum