1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Elite problem po przerobieniu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez daro1986, Luty 23, 2013.

  1. daro1986

    daro1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Kolega posiada Xboxa 360 Elite 250Gb nie wiem jaka płyta siedzi próbowałem sprawdzić według tego poradnika: http://rosetta.null-zero.com/2008/12/08/jak-rozpoznac-wersje-xboxa-360/ z tym że jego zasilacz jest inny posiada 2 dziurki bardzo przypomina zwykły kabel zasilający, data MFR na naklejce z tyłu to:2010.05.25.Kolega po kupnie w 2010 roku przestroił go i wszystko działało prawidłowo aż do teraz,ostatnio grał w wiedzmina orginalnego i gdy później wrzucił pirata to wyskakiwały jakieś napisy w różnych językach ,a na innych piratach była tylko piłka z napisem xbox 360 i się zatrzymowało na tym.Domyślam się że przestrojenie przestało działać,da się to jakoś sprawdzić?
    Mam jeszcze pytanie co do zgrywania filmów z PC na dysk od xboxa ,po podłączeniu xboxowego dysku do PC to normalnie go wykrywa ale on ma jakąś inna partycje niż te windowsowe bo w moim komputerze nic się nie pokazuje.Czy da się jakoś zgrać filmy z PC na ten dysk?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    myślę że wiedzmin cofną przeróbke bo pewnie zaaktualizował dasha , więc będziesz musiał jeszcze raz zrobić przeróbkę
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    To nie jest Xbox 360 Elite 250GB tylko Xbox 360 Slim 250GB :) zapytaj kolegę jakie ma LT (przeróbkę). Filmy nie zrzucisz na HDD od xboxa, pozostaje oglądanie ich z pena.
     
  5. daro1986

    daro1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To takie coś jest możliwe?Ten wiedzmin sam zaaktualizował dasha bez zgody kolegi,czy kolega musiał się zgodzić z aktualizacją dasha?
    A co z pytaniem o filmach?
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Sam na pewno się nie zaktualizował, kolega musiał zaakceptować żeby zaktualizowało mu dasha.
     
  7. daro1986

    daro1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gdy się go pytałem jakiego ma xboxa to mówił że to elite.A da się to jakoś dokładniej sprawdzić?Jak zapytam go o LT to pewnie nie będzie wiedział o co chodzi on kiedyś dał tego xboxa komuś do przerobienia zapłacił i działało.Sam będę musiał zajść do niego i sprawdzić jaki jest LT tylko nie wiem jak to zrobić.
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Najlepiej weź dwie gry, jedną pod Lt 2.0 a drugą pod Lt 3.0
     
  9. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Xbox 360 Elite problem po przerobieniu

    Możliwe ze keyarea padlo.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    samo z siebie nie pada...kolega ma slima trinity, pewnie trzeba zaaktualizowac LT
     
  11. daro1986

    daro1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Inaczej nie da się sprawdzić?
     
  12. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28109
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie
     
  13. daro1986

    daro1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak bym wgrał najnowszy LT 3 to by działało?
     
Wczytywanie...

Poleć forum