1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 elite pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mazzakollo, Maj 31, 2010.

  1. Mazzakollo

    Mazzakollo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Xbox 360 Elite + Halo 3 + Pure + Lego Batman + Fable 2
    Witam. Chcę kupić w/w xboxa 360 elite. Mam tylko do niego 2 pytania :
    - czy to jest jasper , czyli najlepsza , posiadająca najmniejsze ryzyko na rroda wersja ?
    - czy tego xboxa da się przerobić ? W sensie , że na napędzie który w nim siedzi?

    Informuję, że xboxa pewnie przerobie po gwarancji , ale chciałbym już wiedzieć.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Arima Tekken

    Arima Tekken Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Racibórz
    tak jest to jasper ponieważ nie dawno wyszedł taki zestaw więc jest stosunkowo nowy a przerobić nie wiem czy sie da musiał byś sprawdzić jaki ma napęd
     
  4. Koxus

    Koxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    gwarancja skonczy Ci się za 3 lata więc bez obaw, juz teraz można takiego przerobic :)
    To jasper na bank, 5 kg kurczaków i 1/2 litra wódki :D
     
  5. Mazzakollo

    Mazzakollo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A na pewno da sie go przerobić ? Jak tak, to biorę tego.
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Tak da radę go przerobić na 100% :) Jak na razie do każdego napędu można wgrać iXtreme :)
     
  7. speeder114

    speeder114 Banned

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Proszowice
    Jedno pytanie.

    -Po co Ci przeróbka ?
     
  8. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Kolego możesz nie spamować w tematach? Ogarnij się.
     
  9. Koxus

    Koxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    może chce bana? albo nalot policji? albo w ryj od dystrybuttorów gier na terenie polski? ew. wpierd*l od grających na orginałach.

    Nie zabronisz mu tego to wolny kraj* :)



    *ale wolnośc tego kraju polega na tym że można ponieśc konsekwencje.
     
  10. Mazzakollo

    Mazzakollo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po pierwsze , nie jestem na tyle głupi żeby grać na multi na piratach. Po drugie , nalot policji ? Jakbym ściągał 50 gier miesięcznie , ale jeżeli przerobię ( a TO I TAK za może rok, może 2) to bd ściągał MOŻE 1 grę na miesiąc. No , więc to tyle na temat piractwa.

    OK, no to raczej wezmę tego. A jeszcze pytanko , słysZałem że są w xboxach montowane lepsze i gorsze napedy, że niektóre rysują płyty itd. To prawda ? A jeśli tak ,to czy w tym moim modelu który chce kupić jest dobry naped ?
     
  11. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Pewnie będzie Liteon V3, mam taki sam i nie narzekam, ale lepiej grać z HDD, bo jest strasznie głośny :p
    O rysowanie płyt nie masz się już co martwić, byle nie ruszać X-em jak jest płyta w napęcie :)



    Pozdr !
     
  12. Mazzakollo

    Mazzakollo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli smiało go brać ;d ? Nie muszę się obawiać ? A gry będę instalował , żeby konsola mniej sie eksploatowała
     
  13. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Kupuj śmiało - dobry zestaw :p
    Ja swoją Elitkę kupiłem parę dni temu, brałem zestaw z Halo 3 + Halo ODST + Forza 3 + Alan Wake w Saturn-ie za 1099zł - również polecam.


    Pozdrawiam !!
     
  14. Mazzakollo

    Mazzakollo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jaklby w twoim zestawie był fable, to chyba bym go wziął ;d ale najbardziej to mi na fable zależy ;d Ale Halo 3 będę miał, Forze mi kumpel pożyczy , a zamiast drugiego halo mam fable ;d a alana , to trudno ;d
     
  15. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @AHC: Nie było takiego zestawu jak podałeś.

    @EDIT: Sorki znalazłem.Zwracam honor.
     
  16. Zozol

    Zozol Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Ja kupiłem 3 miechy temu
    ELITĘ + wszystko
    2 pad + DO PADA fable 2 i halo 3
     
  17. Mazzakollo

    Mazzakollo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiecie co , spójrzcie na to zestawienie :
    [​IMG]
    Lepszy wychodzi zestaw , ten który kópił kolega w saturnie. Tylko pytanie ,w jakim saturnie ? I czy w każdym jest ten zestaw ?
     
  18. Koxus

    Koxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    w każdym jest, mamy wolny rynek a saturn to siec

    ps:
    "kópił" kłuje w oczy
     
  19. Mazzakollo

    Mazzakollo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorry za kópił... Zauważyłem błąd, ale nie chciało mi się poprawiać ;d . Muszę przejść się do saturna , i looknąć ,czy jest tam ten zestaw. Bo jeśli tak to go wezme ;d
     
  20. Kuba 2255

    Kuba 2255 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    222
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    "Jedno pytanie.

    -Po co Ci przeróbka ? "

    Może dlatego,że mu,w przeciwieństwie do innych, mamusia nie kupuje gier za 200zł i mu szkoda kasy!!!!!!!!! Więc się ogarnij i nie spamuj kolego.
     
  21. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Mi mamusia nie kupuje oryginalnych gier, kupuję sobie sam, za swoje ciężko zapracowane pieniądze...
    Wiesz w tych czasach nie trzeba być bogaczem, aby grać na oryginałach, gierki nie są wcale takie drogie, a nikt nie każe kupować premier.... które za 3 miesiące i tak będą połowę tańsze :p

    Dla przykładu gierki jakie kupiłem:
    Gears of war - 30zł
    SW:TFU - 40zł
    FF:XIII - 90zł [ nowa w folii ]
    Mass Effect I - 35zł



    Wracając do tematu, to zestaw z Alan Wake to dobry interes - grę przejdziesz w 4 dni i opylisz :)


    Pozdrawiam !!
     
Wczytywanie...

Poleć forum