1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 elite z niemiec ;o

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez JuNy, Sierpień 28, 2010.

  1. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    Witam , moj wojek pojechal wczoraj do niemcow ;p i powiedzial mi ze jak chce to moze mi kupic x360 elite bo u nich chodzi po 200 Euro :3 to ze jest z niemiec to nie bedzie przeszkadzalo w grze przez neta ?

    //HoFi:
    -Zakaz zakładania tematów przez ''Użytkowników'' w dziale dla ''Świeżaków(do 20postów)''! następny taki temat i warn !! \kosz!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Atelion

    Atelion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie, ale 200 euro to normalna cena.
     
  4. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    No co Ty.Konsola będzie z Europy w wersji pal,nieużywana.Nie będziesz miał żadnych problemów z podłączeniem do neta.
     
  5. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    nie chodzi mi o problem z podlaczeniem do neta tylko czy np . bd mogl miec dashboard po PL i czy bd mogl grac z ludzmi z PL :/
     
  6. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Tak. Wersja konsoli nie ma znaczenia.
     
  7. Atelion

    Atelion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czemu by nie, myslisz ze oni w fabryce xboxa modyfikuja jakos te xboxy zeby dzialaly tylko w danym kraju ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum