1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 360 elite

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez goral2000, Listopad 19, 2009.

  1. goral2000

    goral2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy kupujac tą wersje bede mial na 100 % kabel i wejscie HDMI >?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    Wyjście hdmi jest w xboxach od roku 2007 bodajże :D w każdym elite jest wejście hdmi
    Kabla hdmi nie ma w zestawie jest tylko kabel AV
     
  4. Gruchi

    Gruchi Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak nie ma jak jest po co odpisujesz skoro nie masz zielonego pojecia o tym co zawiera elite

    Xbox 360 Elite HDMI
     
  5. goral2000

    goral2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to jest czy nie ma ???????????
     
  6. goral2000

    goral2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze inaczej jak kupie to czy moge grac na zwyklym 21" tv i na 42 LCD samsung z kablem HDMI ?????????????????????????
     
  7. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To przejdź się do MM czy gdzieś. W nowych Elite nie ma w zestawie kabla HDMI. Często same sklepy dodają, ale fabrycznie NIE MA. Tak samo jak nie ma audio adaptera
     
  9. perduto

    perduto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    SG-1
  10. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    Perduto w tym temacie nie piszę o nowych zestawach Elite :)
     
  11. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    Perduto ale tam jest opisany zestaw starego Elite :)
    Sory nie wyświetliło mi mojego posta i napisałem drogiego
     
  12. goral2000

    goral2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    HDMI: Tak
    Okablowanie: HDMI to z tego zestawu elite ... czyli zwyklego kabla AV nie ma?????
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Napisał Ci kolega wyżej, że te zestawienie jest sprzed wyjścia nowego Elite...
    Sam mam Jasper Elite tego nowego i wiem, że w zestawie NIE MA kabla HDMI... W MM też nie znajdziesz. Jedyne miejsce gdzie dostaniesz kabel HDMI do Xboxa to allegro, ale tam sklepy dają od siebie taki kabel
     
  14. goral2000

    goral2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no dobra nie dostane ... czyli jak kupie konsole i nie dokupie kabla to moge grac normalnie ... na AV a pozniej jak dokupie kabel HDMI podłaczam do wyjscia HDMI i gram na LCD dobrze zrozumialem ??:)
     
  15. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
  16. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  17. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    Jak kupisz nową w sklepie to będziesz miał 100%pewności a jak od kogoś to nie wiadomo
     
  18. EmotiCon

    EmotiCon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PTB
    Ja mam u siebie kabel HDMI.
     
  19. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A kupowałeś teraz? I gdzie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum