1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 elite

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez eddie2121, Kwiecień 10, 2008.

  1. eddie2121

    eddie2121 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    powiedzcie mi .planuje w zasadzie rozmyslam czy nie kupic sobie xbox 360 elite .oplaca sie czy wybrac wersje arcade?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. peku

    peku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2008
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: xbox 360 elite

    jeżeli cie stac na dodatkowy zupełnie nie potrzebny dysk 120gb to bierz elite. Moim zdaniem lepiej wziac arcade, sprzedac headset, memorke i tam cos jeszce i za 160zł masz dysk 20gb
     
  4. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    Odp: xbox 360 elite

    nom peku ma racje ale jeśli masz trochę kasy i ciągnie cię do czarnego to my cię nie wstrzymujemy ale jak ci jedno wszystko to możesz np kupić premium i za 320 zł dokupić dysk 120 ale po podsumowaniu wyszło mi to że taka opcja mija sie z celem :/ za 1399 już widziałem elite :p przerobione (niektóre koszt przeróbki znajdziesz na allegro.pl)

    ale peku czemu nie :) na upartego to może sobie kupić premium i zostać tam :D oczywiście ze to już nie 899 tylko 1100 ale cóż dla mnie to by było pół roku dla drugiego 2 miechy a dla trzeciego 1 miech

    po prostu Arcade to wzbogacony core (90mn w Arcade 65mn) o rzeczy takie jak : mem card , Arcade games i zamiast pada przewodowego bez przewodowy i to chyba wszystko ?

    Jezus jeśli coś pokręciłem to sory ale szybko pisze :p
     
  5. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Odp: xbox 360 elite

    elite jezeli brac to dla wygladu , poszukaj dobrze na allegro Ja znalazlem super aukcje z xbox360premium falcon za 1049pln z wysylka kurierem gratis i przerobka gratis. I juz mam caly komplet nie martwiac sie ze bede musial cos dokupic /sprzedac , pojawi sie ROD to zostawie dysk kupie arcade a rezzte badziewi osobno sprzedam. hehe tobie tez poelcam taka metode ;)
     
  6. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    Odp: xbox 360 elite

    nie ze chce robić OT ale dobra zaku . wiesz ze elite to ładnie na zdjęciu wygląda bo czego widziałem i sie jakoś zraziłem bo wiesz oglądasz "foty" a tu na realu i zawód :/ on taki trochę wyblakły jest
     
  7. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: xbox 360 elite

    Kup Premium :) najlepszy wybór! 8)
     
  8. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Odp: xbox 360 elite

    wiem tez to zauwazylem , ale pad jest chociaz full czarny ;) jak ktos lubi czern i mu pasuje do pokoju to i taka zaakceptuje , Ja polecam premium jak przeo_91 to jest optymalny wybor do swojego pierwszego Xpudla
     
Wczytywanie...

Poleć forum