1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 falcon 3rrod

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez anchol, Listopad 6, 2011.

  1. anchol

    anchol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam! Własnie biorę się za zdiagnozowanie usterki xbox znajomego i czytam i czytam i nie mogę znalesc co to za błąd.
    Xbox jest z 2006 roku i jest to falcon z rrodem. Jednak problem tkwi w tym, ze nie wyskakuje na monitorze zaden blad typu e74 itp. tylko widnieje czarny ekran.
    Pogrzebałem troche po forum i znalazlem tresc, ze moze byc to wina okablowania jednak podpinam pod chinche, vga i to samo jest ze czarny ekran.
    Wiatraczki po nadluchu tez wydaja sie dzialac bez zarzutu, macie pomysly co to moze byc? Z gory dzieki za odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Moim zdaniem przegrzał się i spalił cpu i gpu :) ale to moje przypuszczenia tylko jak niema obrazu i jest rrod to możliwe że tak właśnie się stało .
     
  4. anchol

    anchol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    początkowo widniały przez moment 4 diody czerwone tak przez około 3-5 sekund, a następnie przeszedł na 3 diody i koniec... słychac tylko jak pracuje i widać migające 3 diody ;d czyli jednym slowem kaplica i tylko posprzedawać na częsci ;d ?
     
  5. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
  6. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    4 diody, spróbuj innego zasilacza.
     
  7. anchol

    anchol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    juz wszystko jasne kod błedu konsoli to E20. Z gory dzieki wszystkim za pomoc w zdiagnozowaniu.
     
  8. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
  9. domingta

    domingta Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeśli to konsola z 2006 roku to napewno nie jest falcon.
     
Wczytywanie...

Poleć forum