1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Falcon.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez julek199, Grudzień 26, 2010.

  1. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    mam pytanie czy xbox 360 falcon jest tez tak strasznie awaryjny .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    Mam Falcona i wogle się nie przegrzewa i jest Super na twoim miejscu brałbym jeśli jest taka okazja cenowa tego Falcona.
     
  4. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Ja też mam Falcona 2,5 roku i nic jak masz okazje za jakieś sensowne pieniądza to bierz jak będziesz dbał to długie lata posłuży
     
  5. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    tez mam falcona z 2008 niemam z nim zadnego problemu poki co :)
    zapewne jest mniej awaryjny od starszych wersji a jak to ma sie do nowych niewiem nikt statystyk nie prowadzi
     
  6. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a do falcona jest inny zasilacz niz do xenon
     
  7. raziel_mbk

    raziel_mbk Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Rozni sie pewnie poborem pradu albo czyms w tym rodzaju.
     
  8. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    ten od xenona/zephyra jest uniwersalny pasuje do kazdej 203w
    do falcon/opus 175w
    do jaspera glownie 150w
     
  9. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli jak mam xenona to pod ten zasilacz podepne falcona
     
  10. Alex_Xbox

    Alex_Xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja mam xenona i nie narzekam :p Po reballu gpu śmiga jak miło, mam xbra (zwaliłem sobie oryginalny nand i nie mogę zrobić freeboota) i da się grać :p
     
  11. tysonic

    tysonic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Mój falcon padł po pół roku delikatnego grania, najpierw arty na ekranie co jakiś czas a kilka dni pózniej e74 i poszedł do serwisu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum