1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Fat 2.0.13599.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez diesner61, Lipiec 2, 2012.

  1. diesner61

    diesner61 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich serdecznie , chciałbym skorzystać z pomocy doświadczonych graczy i osób znających się na rzeczy.

    Kupiłem sobie w zeszłym roku konsole z drugiej ręki... sprzedawca zapewniał mnie że konsola jest przerobiona.Otrzymałem kopie gry Crysis 2 oraz Portal 2 .
    zadna gra nie działa.

    Kupiłem sobie Gears Of War 2 oraz 3 powoli kończe już te gry i myśle co dalej.

    Wersja oprogramowania konsoli to 2.0.13599.0

    Prawde powiedziawszy nieznam się.

    Niewiem jakie gry moge pobierać . niewiem jak je nagrywać i jak odtwarzać.

    Chciałbym pograć w Dead Iseland w GTA 4 i podobne tytuły. Proszę o jakieś konkretne instrukcje.

    Wszystkie jakies tutoriale w sieci nie sa spójne bo różne źródła podają różne metody chce usłyszeć porady profesjonalistów. Od A do Z .
    Proszę mnie poprowadzić przez świat xboxa jak małe dziecko za rączke.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    to powiedz jaki masz napęd bo są 4 rodzaje napędów w konsolach Xbox Fat i każdy się trochę inaczej przerabia.
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    najlepiej oddac konsole do przerobki do wgrania najnowszego lt i wtedy wszystko na obecną chwilę ci dziala
     
  5. diesner61

    diesner61 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    swojego czasu rozebrałem konsole w celu sprawdzenia zawartości jest to wersja z poprawionym układem chłodzenia oraz z napede Lite-On z tego co Pamietam dysk 60GB wersja Jasper niby poprzedni właściciel zapewniał że wgrane jest LT 2.0 i że te gry co mi dał to że mu działały tylko że u mnie nie działaja a wcale nie są porysowane ani nic
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to co opowiadają wlaściciele konsol bardzo czesto mija sie prawdą
     
  7. diesner61

    diesner61 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli Pare słów o tym jak przerobić konsole oraz jak nagrywać gry na taką konsole wiem że płyta musi być 8.5Gb DVD-R+ i musi być nagrywana w jak najwolniejszym tępie
     
  8. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Na Twoim miejscu od razu zainwestowalbym w przerobke RGH. Koszt 170-180zl, ale masz swiety spokoj. Wszystkie gry odpalasz z dysku twardego. W przypadku przerabiania napedu czeka Cie:
    - koszt wgrania przerobki (40-50zl), badz zakup odpowiedniego sprzetu do jej przerobienia (rowniez 40-50zl), jesli chcesz to zrobic na wlasna reke
    - odpowiednia nagrywarka (80-90zl)
    - zakup plyt
    - nerwy, gdy jedna plyta sie nagra, a druga nie i tak naprawde to Bog jeden wie, dlaczego, pomimo, ze wszystko zrobisz dobrze
    W przypadku przerobki RGH jedynie bedziesz musial zainwestowac w duzy dysk o ile go nie posiadasz.
     
  9. diesner61

    diesner61 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w konsoli mam dysk 60 GB .... a jak mogę sprawdzić czy mój napęd jest w ogóle jakoś przerobiony skoro nie działają nagrywane gry tylko oryginalne bo jakiego dasha mam to akurat wiem
     
  10. willox125

    willox125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Cieszyn
  11. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    Jedynie w dysk i niepodpinanie się do Xbox Live. z LT 3.0 możesz grać na necie
     
  12. diesner61

    diesner61 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie interesuje mnie granie w xbox live ani multiplayer jestem typowym singlem jesli to cos pomorze jeśli ktoś chciałby się zakolegowac i doradzić mi coś z zakresu konsoli microsoftu to jestem z łodzi

    na dysku mam obraz Dead Iseland rozmiar obrazu to 7.05 Gb rozumiem że potrzebna mi będzie płyta DVD+R DL pracuje na systemie windows 7 x64 i mam dwie nagrywarki do dyspozycji.
     
  13. diesner61

    diesner61 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ktoś może mi napisać krok po kroku jak prawidłowo nagrać Dead Iseland??
     
Wczytywanie...

Poleć forum