1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 fat przez wifi jak?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez meteo76, Listopad 25, 2015.

  1. meteo76

    meteo76 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam router tp link wr841n który jest podłączony do modemu i chciałbym aby moja konsola łączyła się przez wifi, wyczytałem gdzieś że można to zrobić przez podłączenie konsoli do innego routera a posiadam tp link tl-wr740n i chciałbym go wykorzystać o ile się do oczywiście, dodam że jeśli chodzi o takie sprawy to jestem zielony, więc jeśli się da to bardzo proszę o wytłumaczeniu jak "chłopu na miedzy". Z góry dziękuję i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Da się, router trzeba ustawić jako klient. podłączyć skrętką a konfiguracja w zależności od ruta.
     
  4. meteo76

    meteo76 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy mógłbyś mi napisać krok po kroku jak to zrobić?
     
  5. Fiutex

    Fiutex Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2015
    Posty:
    213
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Podlaczasz router do konsoli kablem ethernet
     
  6. majsterxx

    majsterxx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2015
    Posty:
    200
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gorzów Wielkopolski
    Da się wystarczy skonfigurować i połączyć routery po WDS
    http://www.tp-link.com.pl/faq-227.html
    Łączysz oba te routery WDS w 841 głównym a w 740N łączysz i wyłączasz DHCP. Zresztą masz instrukcje wyżej.
     
Wczytywanie...

Poleć forum