1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 fat to play this disk put it in a Xbox 360 przerobienie flash pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mops88pl, Marzec 8, 2014.

  1. mops88pl

    mops88pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    [​IMG]

    witam odkupilem xboxa z 07 2006 napęd hitachi, gralem jakis czas w pare ulubionych tytułów lecz teraz chcialem przerobić x'a, chcialem sprawdzić czy może już aby nie jest po flashu i widocznie jest
    odpalilem 3 gry z kopi i za kazdym razem to samo i pytanie co mam robić dalej ?
    czy po prostu od nowa zrobić flasha ?

    patrząc na tego tutka wszystko chyba mam pod ręką i sata/ide na plycie
    http://xboxforum.pl/artykuly-206/fl...ich-napedow-hitachi-fat-jungleflasher-108795/

    prosze o pomoc, info czy pomoze
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zły klucz w napedzie...najprawdopodobniej

    oryginały działają ??
     
  4. mops88pl

    mops88pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    orginaly normalnie smigaja, ogolem to moge jeszcze przy tym ekraniku z info, jak przy filmie przewiać, przeskoczyc itp , czy cos takiego ale to chyba standard
    d: 16197.0
     
  5. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    W napedzie jest oryginalny firmware. Wgraj LT.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  6. mops88pl

    mops88pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, dzieki dam znać jak zrobie
     
  7. mops88pl

    mops88pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam kolejne pytanko mam hitachi 47 jest juz lt 3.0 ?
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sugerując się informacją na tej stronie to nie. Tylko LT 2.0.
    c4eva Speaks! | automated irc logs, updated instantly whenever and wherever c4eva speaks
     
    1 osoba to lubi.
  9. mops88pl

    mops88pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czyli spoko,a to cokolwiek zmienia ? jakies gierki nie bd chodzic, wieksze prawdopodobienstwo na bana w stosunku do 3.0 badz cos w tym stylu
    i kolejne pytanie jak bede nagrywał na to gry gdy zrobie jungle flashem lt. 2. 0 ?
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gierki będziesz mógł odpalać tylko trzeba będzie przygotowywać je pod LT 2.0 czyli zmiana topologii itd.
    Przy LT 2.0 nie powinno się grać online - większa szansa na bana.. (Niby ludzie grają i nic się nie dzieje ale nigdy nie wiadomo)
     
    1 osoba to lubi.
  11. mops88pl

    mops88pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra dzieki serdeczne, a jeszcze pytanko normalnie gry przygotowuje na swoim kompie i nagrywarce ?

    sory ze tak pytam ale w sumie od rana pierwszy raz zagłębiam sie w temat x'a bo do tego roku siedzialem na sonce 2(niezniszczalny sprzęt, kupilem jedną z pierwszych modeli fata i dalej smiga ) i wole zadawac pytania laika niz robic cos na własną reke

    edit: czyli doczytalem ze da rade lecz by działały Gry XGD3 trzeba kupic nagrywarke... minęlo już troche czasu od postu którego czytałem
    cos sie zmienilo ? pogram normalnie w XGD3 z moją nagrywarką w kompie nie kupując nic innego ?
     
  12. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1 osoba to lubi.
  13. mops88pl

    mops88pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w sumie ciągle mam otwartą tą karte ale nie wiedzialem ze dotyczy mnie i ze dla mnie są tam instrukcje, wkrecilem sobie ze musze dokupic nagrywarke i tyle ;p a ta opcja nie wchodzi w gre :)
    dzięki bardzo
    pozdrowienia jak na razie ide męczyć ; p
     
Wczytywanie...

Poleć forum