1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 fifa 15 - jak nagrać

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Briber, Wrzesień 24, 2014.

  1. Briber

    Briber Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam
    czy Fifa 15 ma CIV? Jeśli nie, to jak czy wystarczy ja nagrać tak ja xgd3 Jeśli tak to jak ją nagrać czy tylko i wyłącznie iHAS rev b czy jest możliwość przy pomocy tylko BURNER MAX PAYLOAD ver. 015 i wypalenia IMGburn na Verbatimie DL (mam lt 3.0)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak wypalisz rev b lub eu to masz 100procent ,że zadziała. Prawdobnie będzie miała CIV
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  5. Briber

    Briber Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Właśnie sęk w tym ze nie mam iHasa.. da się to obejść bez tego? Trik z MP3 pomoże?
     
  6. ShiLLe

    ShiLLe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja wypaliłem na zwykłym LGku, gra się zainstalowała bez problemów(w przeciwieństwie do 14 którą miałem nagraną ihasem) i działa dobrze z mp3 trickiem.
    Od wczoraj gram i żadnych problemów nie mam.
    Ciężko powiedzieć czy ma CIV, w sumie to nagrałem ja na identycznych ustawieniach jak nagrywam xgd2 czy nawet 3.
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  8. tulio

    tulio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie czy sa jakies specjalne ustawienia na fife ?? jak nagrywałem f14 ustawiałem według poradnika adama... dzisiaj jak chciałem nagrac 15 to przy nagraniu drugiej warstwy przy 40 paru Procentach Wyskoczył bład (Failed to Read Sectors) czym moze byc to spowodowane ??

    Nagrywam IMGBURN nagrywarka Ihas
     
  9. kryhu3190

    kryhu3190 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ShiLLe a jak nagrywales ta nagrywarka LG ? truncate czy z burner maxem tool ?jesli działa ci wszystko elegancko tryb kariery tez? ja mam nagrywarke Samsung sh-203D burner max payload tool działa na niej i chcialem jutro nagrac fife 15 oczywiscie na verbatimach jakie miales ustawienia w img burn? jesli ktos wie czy fifa 15 ma civ niech podzieli sie ta informacja:)
     
  10. Roozi88

    Roozi88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja również mam problem z nagraniem Fify 15 PL srt...Platinumy Ritecki s0-066 ihas b wgrany firmware pod te platinumy nigdy żadnych problemów do dzisiaj...Płyta się nagrywa 100% nie przechodzi weryfikacji nie instaluje sie na dysku nie włącza się...Dodam jeszcze ze nagrałem wersje Ang i bez problemów wszystko ok hmmm
     
Wczytywanie...

Poleć forum