1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XboX 360 flash(samorobny) iextreme LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adrian7735, Listopad 17, 2010.

  1. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    czy się da samemu sflashować xboxa 360 na iextreme LT:confused:
    z góry dziękuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Że he ?
    Komputer sam wszystkiego za Ciebie nie zrobi... możesz sam jak nie potrafisz oddaj komuś kto też sam to zrobi...
     
  4. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    no tak sam ALE JAK (oczywiście na LT 1,1)
     
  5. Niko

    Niko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Jarocin
    póki co chyba nie ma sensu fleszować, chyba że sam sam zrobisz. A jak to zrobić to są od tego poradniki, także na tym forum, jeśli się nie mylę ;-)
     
  6. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    To proszę daj mi linka bo nie MOGĘ znaleźć
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak nie mozesz znalezc to nawet google nie umisz obslugiwac wiec nawet sie za to nie zabieraj.

    Nawet nie na[isales jaki masz naped/date produkcji konsoli.
     
  9. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    Hitachi-LG GDR-3120L rom ver:0047DJ/2005-12-16
     
  10. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    na hitachi nie ma i nie bedzie iXtreme LT
    ten napęd nie jest juz wspierany
    jedyne co mozesz do niego wgrac to iXtreme 1.51
    i możesz grać na nim tylko offline ,ale za to powinny ci działać wszystkie gry

    inna opcja to wymiana napędu i tzw.spoof + przekopiowanie klucza
     
  11. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    1>A iextreme 1,61
    2>co to jest spoof
     
  12. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. 1.51 nie sprawdza wave wiec pojdzie Ci kazda gra.
    2. Podmiana napedu.
     
  13. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    a jakie minusy są z 1.51
    bo słyszałem że na LT też wszystkie pójdą
     
  14. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Z 1.51 nie pograsz online.
     
  15. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    a np. assassins creed 3 i need for speed hot pursuit nie wejdzie na 1,51 bo ma nowe zabezpieczenia?
    czy sie myle jeśli tak to niech ktoś mnie poprawi
     
  16. malpa534

    malpa534 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jeszcze nie próbowałem ale podobno jak masz ix 1.51 i naped samsunga i jak wgrasz nowego dascha chyba to jest 9199 to po zmianie wave gry np assasin scred brotherhood na wave 3 bedzie ci smigac oczywiscie mowie o grze offline ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum