1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360- Gdzie trzymać?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Oski1919, Lipiec 18, 2011.

  1. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam.Niedawno, bo wczoraj zakupiłem konsolę Xbox 360 Slim 4GB i nie wiem gdzie ją trzymać. tymczasowo leży obok starego TV, z każdej strony ma 0.5m wolnego miejsca, tyle wystarczy, czy więcej, prosiłbym o przybliżenie w wielkości.

    Druga sprawa to ile dziennie grać na konsoli? Gry w jakie na razie gram to Red Dead Redemption, no i z kuzynem często zejdzie Fight night Champion.


    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Miejsca starczy a graj ile ci pasuje!
     
  4. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzięki.
    Jeszcze jedno; Mam zamiar podłączyć X'a do monitora (głośniki w monitorze). Czy wystarczy kabel VGA + przejściówka na chinch, czy jakoś tak? (Wejście do głośników wtyczka, AUX pisze).


    Pozdrawiam
     
  5. FoTi

    FoTi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowa Ruda
    Mój kolega podłączył tak jak ty opisujesz i wszystko działa dobrze. Głośniki wszystkie wysyłają dźwięk z xboxa, a obraz na monitorze jest bez zarzutu ;)
     
  6. VenoVel

    VenoVel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    183
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jesli nie masz wejscia hdmi to raczej inaczej nie podlaczysz a co do miejsca trzymania to najlepiej zeby klocek mial miejsce nad soba aby mogl pozbywac sie ciepla
     
  7. Marcinek_Madrid

    Marcinek_Madrid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica
  8. AFT

    AFT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    W przypadku slima nie potrzeba jakoś dożo miejsca gdyż ta konsola posiada już niezłe chłodzenie...
     
  9. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ogólnie starczy 10cm i żeby nie stał przy czymś ciepłym.
     
  10. RajdeN

    RajdeN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rojca
    slin posiada wiatraczek w wygodniejszym miejscu niz reszta, wiec mozesz dosunac strone bez wiatraczka do czegos przy czym stoi, zostaw mu miejsce tylko w strone wiatraczka, jak mowisz ze z obu stron ma 0.5cm to 1cm mu wystarczy ;D
     
  11. bartez1994

    bartez1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    233
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    woj. Lubelskie
    on napisał, że ma 0,5m miejsca nie 0,5 cm więc spokojnie wystarczy to miejsce a tak jak ty piszesz, że 1cm by wystarczył to śmieszne.
     
  12. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    U mnie jest po 5 cm z każdej strony i jest git, gram bardzo długo jak już zasiądę (ostatnio 16 h bez odchodzenia).
     
  13. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Spokojnie starczy 0,5m a nawet jeśli to slim wyje jak mu jest gorąco, tzn jakieś tam komunikaty wywala.
     
  14. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzięki wszystkim za wypowiedzi.
    Mam zamiar jutro jechać do miasta po kable (Na allegro wychodzi drogo z przesyłką). Nie wiecie w jakim sklepie mogę dostać takową przejściówkę? Dostęp:
    Carrefour, Real, Media Expert, Mix elektronix(Ale tam już byłem).

    Gdzie radzicie szukać?

    Pozdrawiam.
     
  15. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Kabla chińskiego czyli takiego od 7złdo 40-50zł , nie kupisz w żadnym sklepie , i nie polecam ci takich kabli bo to jest szajs jest to kable analogowy więc jakość kabla = jakość obrazu jak kupisz taki shit z allegro to możesz mieć efekt ducha , pasy , złe kolory itp , kup oryginał M$ lub BigBen są to dwa najlepsze kable jakie są dostępne na rynku cena ok 80-120zł ale warto dla jakości i spokoju na wiele lat
     
  16. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy trzeba aż taki drogi? Czytałem, że wiele osób sobie chwaliło te za 7-10zł.

    Dlaczego nie dostanę takiego w sklepie?


    Pozdrawiam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum