1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 + Głośniki logitech x-530 + monitor crt

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szeryf_rottingham, Październik 8, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. szeryf_rottingham

    szeryf_rottingham Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam pytanie do Was, drodzy forumowicze :) Czego dokładnie będę potrzebował do podłączenia xboxa 360 z głośnikami logitech x-530 i monitorem CRT?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
  4. szeryf_rottingham

    szeryf_rottingham Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy taki oto kabel VGA jest dostępny wraz z konsolą czy trzeba go dokupować? Mówię tutaj o konsoli Xbox 360 4GB.
     
  5. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
  6. SeDaN

    SeDaN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrostkowo Nowe
    Ja radze zamiast kabla VGA kabel Component HD. Będzie lepsza grafika.
     
  7. szeryf_rottingham

    szeryf_rottingham Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale jak podepnę monitor CRT do Xboxa kablem Component HD? 0.0
     
  8. SeDaN

    SeDaN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrostkowo Nowe
    Normalnie. Tak jak VGA.
     
  9. szeryf_rottingham

    szeryf_rottingham Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przeca kabel Component HD ma zupełnie inne wyjście niż kabel VGA, do którego i tak muszę mieć przejściówkę męski-żeński, bo jest na stałe podłączony do monitora.
     
  10. SeDaN

    SeDaN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrostkowo Nowe
  11. szeryf_rottingham

    szeryf_rottingham Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No właśnie. A tutaj masz kabel VGA. Więc jak widzisz końcówki są nieco inne. w component HD masz dużo szerszą tę końcówkę, natomiast VGA jest nieco węższa.
     
  12. SeDaN

    SeDaN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrostkowo Nowe
    Do telewizora podłanczasz przejście z czincz na euro a potem te małe kabelki.
     
  13. pluto26

    pluto26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    191
    Polubienia:
    155
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wielkopolska
    No ja tez mam te głosniki i mowiono ze nie ma mozliwosc podlaczenia pod xbox 360 zeby poszedl przez nieglos ???
     
  14. szeryf_rottingham

    szeryf_rottingham Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jest możliwość podłączenia ale nie będziesz miał w pełni surround. Będziesz miał stereo na rozrzucone na 5 głośników. Przecież nawet w zestawie w tych głośnikach jest specjalna przejściówka pod Xboxa i Playstation, żeby rozgałęzić 2 z czinczy na 3.
    Po drugie ja nie mam telewizora a monitorze nie mam EURO!
    Ale interesuje mnie czy nawet jeżeli bym tym component podpiął iksa pod telewizor i pod głośniki, to czy uzyskałbym w pełni dźwięk 5.1?
     
  15. SeDaN

    SeDaN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrostkowo Nowe
    Do telewizora podłączasz najpierw przejście z cincz na euro a potem te małe kabelki. A do konsoli ten podłużny.
     
  16. szeryf_rottingham

    szeryf_rottingham Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tyle to ja wiem ale jak wyżej napisałem, nie mam TV a w monitorze nie mam Euro.
     
  17. SeDaN

    SeDaN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrostkowo Nowe
    To kup kabel VGA jak do monitora.
     
  18. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum