1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Harddrive Mod

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez unnamend, Marzec 22, 2009.

  1. unnamend

    unnamend Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam ; ))

    Czy wie ktoś może gdzie robią takie coś?
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=asOAlqh1XvM&feature=related[/YOUTUBE]
    Jakiś sklep, aukcja na allegro lub coś podobnego...
    Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc ;]

    Pozdr.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Voodoo199

    Voodoo199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nsa
    Takie rzeczy to najlepiej robić samemu. Tylko po co takie coś robić :confused: Jak dla mnie to konsola jest do grania a nie do szpanowania
     
  4. unnamend

    unnamend Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    samemu raczej nie dam rady coś takiego złożyć ;/
    no tak ale fajnie mieć coś takiego w domu :p
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12101
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Przecież to wieśniacze jest
     
  6. unnamend

    unnamend Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    no niech jest ,nie rób off-topic'u .!
     
  7. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    takie cos ludzie robia sami-nie ma raczej w pl takowych serwisow...czesci kupujesz,wycinasz okno,szlifujesz an gladko,pleksi podklejasz sienka warstwa silikonu i wsio
     
  8. unnamend

    unnamend Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    aha dzięki ; )) może naprawdę sam coś spróbuję... ;]

    korzystając z okazji ;] nie chciałem zakładać nowego tematu więc napiszę tutaj... ; ))
    TV dobry będę miał gdzieś za miesiąc a na razie muszę grać na TV współlokatora ... a wolę u siebie więc widział ktoś może taką złączkę jak w tym filmiku?
    YouTube - Xbox 360 with HDMI Port

    Bardzo proszę o pomoc ; ))
     
  9. martini

    martini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gniezno
  10. doctorwho22

    doctorwho22 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krypton
  11. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie róbcie OT!!!
     
  12. unnamend

    unnamend Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    @Grinch wolałem nie zakładać niepotrzebnie jeszcze jednego tematu.. ;/ jak coś to sory

    kurde myślałem że to D-Sub bo tylko takie wejście mam w monitorze ;/ chyba takiej złączki nie będzie? (D-Sub-->HDMI) ;/ jak nie to może coś innego...
     
  13. DjKwaku

    DjKwaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Piekary
    D-Sub-->HDMI

    czegos takiego nie ma i nie bedzie

    D-sub przesyla sygnal analogowy a HDMI to sygnal cyfrowy ( tak samo jak DVI )

    pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum