1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 hdd usb?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez dziend0bry, Kwiecień 1, 2010.

  1. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    podono za tydzien ma wyjsc aktualizacja dasha i ma być jakas opcja z usb :D?
    o co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ze bedziesz mogl podlaczyc pena (max 16GB) i uzywac go jak dysku w konsoli. Jednoczesnie bedziesz mogl miec podlaczone 2 peny co w sumie da ci max 32GB.
     
  4. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    3 peny tez sie da ? z tylu tez jest usb ;d
     
  5. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  6. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    a da radę dysk przenosny?
     
  7. Turpat

    Turpat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Pewnie tak, ale do 16GB, nie widzisz.

    Czy będe mógł zrobić tą aktualizacje jak mam taką konsole jak w opisie?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dasz rade, tylko ona już nie będzie z XBR;)
    Będziesz musiał czekać aż wyjdzie nowy XBR i wgrać go na nowo
     
  9. Alex789

    Alex789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Będzie można, ale jak masz dysk np. 50gb to i tak wykorzysta ci tylko 16gb, a resztę będziesz mógł wykorszystać np. normalnie w windowsie do skopiowania czegoś.
     
  10. kioskarz

    kioskarz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Będzie można wgrywać update, patche, themy przez pendrive? Jak sądzicie?
     
  11. portals

    portals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Raczej tak
     
  12. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Po co wgrywać taką aktualizacje do XBR, jeżeli od dawna mamy możliwość użytkowania dysków dowolnych ata/ usb :D
     
  13. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Mam pytanie czy na tym nowym dashboardzie co ma wyjść 6 kwietnia bedzie można instalować gry na dyskach USB ?bo posiadam taki dysk 320gb...
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak tylko max pamięć nośnika to 16gb, więc zapewne będziesz musiał utworzyć taką partycję. Okaże się po wyjściu update
     
  15. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Eee to gitara bo już miałem kupować dysk od M$ utwoże z 5 partycji po 16 gb i będzie git :)
     
  16. kioskarz

    kioskarz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie rozumiesz... Jeden dysk równa się max 16 GB niezależnie od jego pojemności.. ale możesz podłączyć drugi do drugiego usb i wtedy pamięć max 32 gb razem
     
  17. krzysiek_1989

    krzysiek_1989 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    A czy po najnowszej aktualizacji dzięki której pendrive będzie widziany jako zwykły dysk konsolowy bedzie można wgrać na pendrive lub dysk przenośny DLC lub przynajmniej patche do gier? I czy da się ściągnąć takie patche z internetu? Czy mógłby ktoś podać linka?
    Proszę o odpowiedź.
    Pozdrawiam i wesołych świąt :)
     
  18. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Będzie jako dysk! I tyle w temacie! Domyśleć się trudno, że będzie można robić wszystko to, co na standartowym dysku?!
     
  19. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    dysk 250GB + 16Gb+16Gb = 282GB :whistle:
    memory card na półkę ? :D
     
  20. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Szkoda że jest tylko ograniczone do 16gb na nośnik...tak mial bym 320gb :D
     
  21. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Szkoda, szkoda, ale te (2x) 16gb to zawsze coś :)

    Może M$ kiedyś zmieni ten limit, kto wie? Jak narazie trzeba cieszyć się tym co mamy (lub będzie w bliskiej przyszłości :D)
     
Wczytywanie...

Poleć forum